A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Hősi Halottaink

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

IV. Töltöttkáposzta Fesztivál

Mezőberény-objektíven

Városi rendezvényterv - 2014

 

Mezőberény 25 éve város

MEZŐBERÉNY ÉRTÉKTÁRA (Az információ a képre kattintva érhető el.)


FELHÍVÁS - Pihenő Park

Vendégváró Mezőberény

 

Kiemelt hírek

IV. Töltöttkáposzta Fesztivál

A város civil szervezeteinek összefogásával, Mezőberény Város Önkormányzatának és az Orlai Petrics Soma Kulturális központnak  támogatásával tartjuk meg a
IV. Mezőberényi Töltöttkáposzta Fesztivált 2014. szeptember 20-án a Városi Ligetben.
 

Megvilágosodás Napja

Kerékpáros akció a láthatóság jegyében
2014. október 03. (péntek)
 
 

OMSZ előrejelzés 2014. szeptember 10-14.

Rendkívül csapadékos időjárás várható

 

A következő napokban egy közelünkben örvénylő ciklon alakítja időjárásunkat. Ennek áramlási rendszerében szinte folyamatosan érkezik utánpótlás a magas nedvességtartalmú légtömegekből. Az ország nagy részén több hullámban intenzív csapadékhullás várható.

 

 


Mezőberény is részt vett a Közfoglalkoztatási Kiállításon

A megye Startmunka mintaprogramot működtető települései között mutatkozott be Mezőberény is 2014. szeptember 9-én Békéscsabán a Szent István téren. A kiállítást a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja szervezte.


Lovas nap a Madarász tanyán

A „Berényi Lovas Barátok Egyesülete” szervezésében fogathajtó versenyre került sor 2014. szeptember 7-én, ami egyben a Békés Megyei fogathajtó bajnokság utolsó fordulója is volt.


MEGYEI VADÁSZNAP - Ismét berényi sikert hozott a vadászok vetélkedése

A 24. Békés Megyei Vadásznap összesített csapatversenyét 2014. szeptember 6-án is a Mezőberény Vadásztársaság nyerte. A lövészverseny serlegét a Köröstarcsai Petőfi Vadásztársaság csapata vitte el, ebben a kategóriában harmadikak lettek a berényiek. A szellemi vetélkedő teljes berényi sikert hozott, a hivatásos vadászok között Gál Péter nyert, a sportvadászok között pedig Pázsit Attila végzett az élen. 


MEGYEI VADÁSZNAP - A koronglövő bajnokság megyei döntője

A 24. Békés Megyei Vadásznap keretében 2014. szeptember 6-án Mezőberényben tartották meg a koronglövő bajnokság megyei döntőjét. A megye 12 legjobb sörétes koronglövője versengett az elsőségért. 


MEGYEI VADÁSZNAP - Negyven új vadászt avattak

Békés megye vadászai bíznak a jövőben – ezt üzente Mezőberényben, Városi Ligetben 2014. szeptember 6-án a 24. Békés Megyei Vadásznap megnyitója. Elhangzott, hogy az elmúlt tél kedvezett az apróvadaknak, jövőre kerül a Parlament elé az új vadászati törvény, továbbá bizakodásra adhat az is okot, hogy negyven fiatal vadász tett fogadalmat. 

 

MEGYEI VADÁSZNAP - Két kiállítás a vadásznapon

Kun Edit művésznő a zalai dombokkal övezett Kis-Balaton festői szépségű vidékén nőtt fel, itt érték az első természeti élmények – kezdte megnyitóját Bránya János, a Békés Megyei Vadászkamara, illetve a Békés Megyei Vadászszövetség ellenőrző bizottságának elnöke 2014. szeptember 6-án a Madarak Házában. A 24. Békés Megyei Vadásznap keretében nyílt meg Kun Edit festőművész kiállítása.  
 

Debreczeni Jánost az egész szövőszakma elismeri

Debreczeni János, a Népművészet Mestere Újraszőtt hagyomány című népi szőtteseiből álló kiállítását 2014. szeptember 5-én Pál Miklósné, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége elnöke nyitotta meg az OPSKK Muzeális Gyűjteményében. 
 
 

Álláshirdetés

a G4S Készpénzlogisztikai Kft. ÉRTÉKSZÁLLÍTÓ munkatársakat keres budapesti és győri kirendeltségére.


Szovátai tűzoltók Mezőberényben

 Nálunk jártak barátaink...

 

 

Ismét eltelt egy év, szovátai tűzoltó barátaink újfent meglátogattak minket a XVIII. Berényi Napok alkalmából.

 

 


Kereki Találkozó 2014.

Kereki Találkozót tartottak 2014. augusztus 24-én a Muzeális Gyűjtemény udvarán, ahol több mint 200 fő vett részt az eseményen.


30. GÚTAI VÁSÁR ÉS GÚTAI BÚCSÚ

Mezőberény testvérvárosa, Gúta idén is megrendezte a hagyományos vásárt és búcsút, illetve a XV. Szent István –napi megemlékezést.


A díszpolgárok kapták az új kenyérből az első szeletet

Szent István napja és az új kenyér ünnepe alkalmából 2014. augusztus 20-án, a Berényi Napok keretében köszöntőt mondott Siklósi István polgármester. 
 

A várossá nyilvánításra emlékeztek

Együtt emlékezünk címmel Mezőberény várossá nyilvánításának 25. évfordulója alkalmából 2014. augusztus 20-án az Orlai Petrics Soma Kulturális Központban emlékülést tartott a Baráti Egylet Mezőberényért és a város önkormányzata


Két új díszpolgár Mezőberényben

Mezőberény önkormányzata 2014. augusztus 20-án ünnepi testületi ülés keretében díszpolgári címet adományozott dr. Schmidt Péter alkotmányjogásznak és Bayer Mihály diplomatának. 


Felszentelték az I. világháborús emlékművet

A városháza előtt 2014. augusztus 19-én ünnepélyes keretek között átadták és felszentelték a felújított I. világháborús emlékművet. A felújítás az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság és a Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány támogatásával az I. világháború kitörésének 100. évfordulója és Hősi Halottaink, az elesett mezőberényi honvédek tiszteletére valósult meg.
 

Megyénk eredményes a vidékfejlesztési pályázatokban

A Magyar Nemzeti Vidékfejlesztési Hálózat (MNVH) munkatársai adtak tájékoztatást 2014. augusztus 19-én a városházán. 


Ötödik városi pinpong viadal

Mezőberényben, a Martinovics úti tornateremben 2014. augusztus 16-án, szombaton sokat pattogott a kaucsuklabda. Az V. városi asztalitenisz versenyre tíz felnőtt és hat ifjúsági versenyző nevezett. 


A templomszentelés 225. évfordulójára emlékeztek

Zsúfolásig megtelt az I. kerületi evangélikus templom 2014. augusztus 17-én, vasárnap délelőtt, ünnepi istentisztelettel elkezdődött az egész napos megemlékezés a templom felszentetésének a 225. évfordulója alkalmából.

 


A térben gondolkodó művészházaspár

Farkas-Pap Éva szobrászművész és Farkas Vajk üvegművész bemutatkozó kiállítását 2014. augusztus 16-án nyitotta meg Mészáros Zsuzsa, a békéscsabai Munkácsy Emlékház művészeti vezetője az Orlai Petrics Soma Kulturális Központban. 


Az alkotó ember sikerélménye

 
- Büszke vagyok arra, hogy Mezőberény civiljei között találhatók olyanok, akik kreatív módon a régiből valami újat varázsolnak - mondta Siklósi István polgármester köszöntőjében 2014. augusztus 15-én, amikor Mezőberényben az Orlai Petrics Soma Kulturális Központban köszöntőt mondott a Varázskezek Kreatív Kör kiállításának megnyitóján. 
 

A hímzés többet ér, mint a nyugtató

- A civilek fontos szerepet töltenek be a város életében, gyarapítják annak értékeit, illetve a tudásukat tovább adják az utókornak - hangsúlyozta Siklósi István polgármester 2014. augusztus 15-én Mezőberényben az Orlai Petrics Soma Kulturális Központban, ahol köszöntötte a Díszítőművészeti Szakkör kiállításának megnyitójára összegyűlteket. 


Felhívás adatgyűjtésre

Kérjük a tisztelt Városlakókat,

aki bármilyen adattal, irattal, képpel rendelkezik a II. Világháborúval kapcsolatosan,

a frontokon harcolt hozzátartozókról információval rendelkezik,

juttassa el a Mezőberényi Helytörténeti és Tájvédelmi Egyesülethez.

 

2014. az évfordulók esztendeje Mezőberényben is: megemlékeztünk az I. Világháború kitörésének 100, a várossá nyilvánítás 25. évfordulójáról.

A gyorsan közeledő ősz is tartogat néhány jeles, és kevéssé örömteli, de mégis kerek évfordulót.


Szeptemberben kezdik az új mentőállomás építését

A lakosok alapvető igénye a biztonság, ha egészségügyi problémájuk adódik, akkor minél előbb megérkezzen a segítség, ezért most komoly fejlesztések zajlanak – hangsúlyozta Dankó Béla 2014. augusztus 12-én Mezőberényben, a Békési út mellett, ahol az új mentőállomás alapkövét ünnepélyes keretek között tették le. 
 
 

Az origamisok megkedvelték Mezőberényt

 
Mezőberényben az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ Művelődési Központja adott otthont 2014. augusztus 8. és 10. között a XXV. Nemzetközi és Országos Origami Találkozónak. Korábban mindig nagyvárosokban rendezték meg az eseményt, először került egy kisvárosba.   
 

Nyitottság és törvénytisztelet

Mezőberény a legtörvénytisztelőbb városok között.

Az INDEX oldalán olvasható a következő cikk:

http://index.hu/gazdasag/2014/08/08/listan_a_magyar_varosok_az_one_mennyire_torvenytisztelo/


Forgalmi rend változás!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Spar előtti egyirányú út bal oldalára „megállni tilos” tábla került kihelyezésre.


Játszótéri rongálás

Kérjük a lakosság segítségét a május elején történt játszótéri rongálással kapcsolatban.


Mezőberényi K.K. - NBI-B kelet

 • Létrehozva: 2012-10-01 21:24
 • Szerző: Szerkesztő PmH.
 • Kategória: Sport
 • Kibocsátó: Önkormányzat

 

 


Eu projektek

 

 


Kiemelt cikkek

Nemzetiségi képviselőjelöltek

 • Létrehozva: 2014-09-11 11:52
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A 2014. október 12-i nemzetiségi önkormányzati választáson induló  nyilvántartásba vett nemzetiségi képviselőjelöltek listája

 


Polgármester- és képviselőjelöltek

 • Létrehozva: 2014-09-11 10:34
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A 2014. október 12-i helyi önkormányzati választáson induló nyilvántartásba vett polgármester- ill. képviselőjelöltek listája


Hirdetmény

 • Létrehozva: 2014-09-11 09:23
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A Települési Reprezentativitást Megállapító Bizottság határozata alapján települési szinten, a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. tv. 6/A.§ (2) bekezdés b) pontja értelmében Mezőberényben a Pedagógusok Szakszervezete reprezentatívnak minősül.


Áramszünet 2014. szeptember 19-20.

 • Létrehozva: 2014-09-10 14:45
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásunk minőségének javítása érdekében végzett hálózati munkák miatt áramszünet várható 2014. szeptember 19. 20 óra és 2014. szeptember 20. 03 óra közötti időszakban az alábbi területeken:

 

Mezőberény

Gutenberg utca 2-46., 1.-3-5.

Gyár utca 2-18., 3-35.

Mátyás király utca 2/A- 68., 1-65.

Mónus Illés utca 2-50., 1-53/A

Ókert 2-404/5., 1-03399-401.

Oltványkert utca 2-54., 1-53/D.

Szabó Árpád utca 2-30., 1-29.

Szarvasi út 4-132., 1-73.

Thököly út 3-49.

V. kerület 28-78., 31-79.


Gázszolgáltatási szünet 2014.09.22.

 • Létrehozva: 2014-09-09 08:19
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat, hogy a MOL Földgázszállító Zrt.

2014. szeptember 22-én 10-14 óra közötti időszakban

Mezőberény, Köröstarcsa, Csárdaszállás

településeket érintően az üzemeltetésben lévő földgázszállító rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

 


2014. évi közbeszerzési terv

 • Létrehozva: 2014-09-03 09:52
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Módosításra került Mezőberény Város Önkormányzata 2014. évi közbeszerzési terve.


A 2013. évi helyi iparűzési adó 1+1%-ának felhasználása

 • Létrehozva: 2014-08-28 11:42
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A Mezőberényi Polgármesteri Hivatal mint első fokú Adóhatóság a Mezőberényi Város Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi adókról szóló 49/2012.(XI.27.) önkormányzati rendeletének 9.§ (11) szakaszában foglalt tájékoztatási kötelezettségének az alábbiak szerint tesz eleget.

 


HVB határozatai

 • Létrehozva: 2014-08-27 11:45
 • Szerző: Török Tamás
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A Helyi Választási Bizottság 2014. augusztus 26-án tartotta első ülését.


Békés Megyei Ivóvízminőség-javító Program

 • Létrehozva: 2014-08-26 12:59
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A Békés Megyei Ivóvízminőség-javító Program keretén belül a Békéscsaba - Mezőberény AP., Köröstarcsa leág.- Körösladány - Szeghalom szivattútelep, Újiráz elágazás - Újiráz, József szanatórium - Gyula Városerdő regionális ivóvízvezetékekre vonatkozó vízjogi engedélyének kiadására a Közép-Békési Térség Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás kérelmére eljárás indult az I. fokú vízügyi hatóságnál.


Választási közlemény

 • Létrehozva: 2014-08-18 11:31
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Meghatározásra került Mezőberényben az egyéni listás és az egyéni választókerületi jelölt, valamint a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások száma.


Meghívó - 2014. augusztus 25.

 • Létrehozva: 2014-08-15 08:33
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

M e g h í v ó

 

Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete

 

2014. augusztus 25-én /hétfő/

15 órai

 

kezdettel tartja soron következő ülését, amelyre  tisztelettel meghívom.


Tájékoztatás

 • Létrehozva: 2014-08-14 09:39
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A www.valasztas.hu honlapon megtalálható a választási füzetek 193. száma, mely tájékoztatja a jelölteket, jelölő szervezeteket a helyi önkormányzati képviselők, polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának lebonyolításáról.


Választási hirdetmény

 • Létrehozva: 2014-08-13 09:59
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Választási hirdetmény a jelölőszervezetek, jelöltek és listák bejelentésével, a jelöltajánlással kapcsolatban


Levegőtisztaságvédelmi engedély

 • Létrehozva: 2014-08-08 10:52
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Mezőberény, Szabó Árpád u. 17-19. sz. alatti telephelyen lévő légszennyező források levegőtisztaságvédelmi engedélye


A HVI határozatai

 • Létrehozva: 2014-08-06 17:06
 • Szerző: Török Tamás
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Mezőberény város Helyi Választási Iroda határozatai:


Mezőberény Város 1.-8. számú szavazókörei

 • Létrehozva: 2014-08-06 11:40
 • Szerző: Török Tamás
 • Kibocsátó: Önkormányzat


NVB állásfoglalások (15/2014., 5/2014.)

 • Létrehozva: 2014-08-06 11:21
 • Szerző: Török Tamás
 • Kibocsátó: Önkormányzat

15/2014. NVB iránymutatás


az eltérő településen, fővárosi kerületben vagy megyében történő jelölés, illetve
az ugyanazon jelölési fajtán belül többes jelölés elfogadása esetén

követendő eljárásrendről

 

5/2014. NVB iránymutatás


az ajánlások ellenőrzésének egyes kérdéseiről


Zajkibocsátási határérték túllépési kérelem

 • Létrehozva: 2014-08-05 08:47
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a KÖZGÉP Zrt. a Gyomaendrőd (kiz) - Békéscsaba (kiz) vasúti vonalszakasz átépítésével kapcsolatban építési zajkibocsátási határérték túllépési kérelmet nyújtott be a Tiszántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség Kirendeltségére.

 


Az önkormányzati választással kapcsolatos nyomtatványok

 • Létrehozva: 2014-08-04 16:14
 • Szerző: Török Tamás
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A helyi, nemzetiségi választással és a

névjegyzék vezetésével kapcsolatos

elérhető nyomtatványok:


A Nemzeti Választási Bizottság 1128/2014. sz. határozata

 • Létrehozva: 2014-07-31 14:48
 • Szerző: Török Tamás
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A Nemzeti Választási Bizottság 1128/2014. sz. határozata, és a nemzetiségi önkormányzati képviselők

2014. október 12-i napjára kiírt választására vonatkozó adatok:


Tanyagondnoki Szolgálat

 • Létrehozva: 2014-06-18 08:03
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Tanyagondnoki Szolgálat – Mezőberény

 

Mi is ez?

A szolgáltatás célja: „az aprófalvak és a külterületi vagy egyéb belterületi, valamint a tanyasi lakott helyek intézményhiányából eredő hátrányainak enyhítése, az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz, közszolgáltatáshoz, valamint egyes alapszolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása, továbbá az egyéni, közösségi szintű szükségletek teljesítésének segítése.”

 


Fakivágás

 • Létrehozva: 2014-06-04 11:42
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Dégáz Zrt. megbízásából Mezőberény egyes részein fák kerülnek kivágásra.

A fakivágás szükségességét a gyökérzet megnövekedésével bekövetkező veszélyhelyzettel indokolja a szolgálató.


Támogatás munkahelyteremtésre, munkahelymegőrzésre

 • Létrehozva: 2014-05-20 11:03
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete rendeletet alkotott

a helyi munkahelyteremtést, munkahelymegőrzést segítő támogatásról


Helyi termék

 • Létrehozva: 2014-05-06 11:25
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Tisztelt Mezőberényiek!

 

Helyi termékek piacra jutását segítendő, kereskedelmi forgalomba hozható termékek listáját kívánjuk elkészíteni, majd ennek alapján piackutatást végezve az értékesítést segíteni. Minden helyi terméket keresünk, legyen az élelmiszer, mezőgazdasági-, ipari áruféleség, vagy bármilyen más termék, amely kiskereskedelmi forgalomban is érdeklődésre tarthat számot.


Pályázati felhívás

 • Létrehozva: 2014-04-29 12:59
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete az épített örökség helyi értékeinek védelméről szóló 28/2011.(X.25.) önkormányzati rendelet alapján pályázatot hirdet Mezőberény Város épített örökségének, építészeti értékeinek megőrzése, a városkép védelme és javítása, a leromlott állapotú építmények felújításának tárgyában.


Vízminőségi panasz

 • Létrehozva: 2014-04-03 10:34
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Több alkalommal érkezett lakossági bejelentés az Önkormányzathoz a vízminőséggel kapcsolatban, ezeket a panaszokat Siklósi István polgármester továbbította a szolgáltatónak.

 

Az Alföldvíz Zrt. válaszlevelében felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a 24 órában működő 80-922-333 ingyenesen hívható telefonszámon lehet hibabejelentést tenni.


A helyi adó 1+1%-ára jogosult civil szervezetek névsora

 • Létrehozva: 2014-02-19 13:20
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

A helyi adó 1+1 %-ára jogosult mezőberényi civil szervezetek név- és címjegyzéke

2014. február 12-től


Pályázati kiírás 2014. évre

 • Létrehozva: 2014-01-28 10:40
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Mezőberény Város Képviselő-testülete pályázatot ír ki 

városi rendezvények

valamint

a város nemzetközi kapcsolatainak

támogatására.


Közvilágítási hibabejelentés

 • Létrehozva: 2013-10-16 08:35
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

Az EDF Démász Ügyfélszolgálata a közvilágítási hibabejelentéseket mind az Önkormányzattól mind a lakosságtól a nap 24 órájában fogadja több csatornán is.


Mezőberényi Művésztelep

 • Létrehozva: 2013-10-01 09:39
 • Szerző: O.P.S.K.K.
 • Kibocsátó: Önkormányzat


Párbeszéd...

 • Létrehozva: 2013-03-19 14:35
 • Szerző: Szerkesztő PmH.
 • Kibocsátó: Önkormányzat


Szépkorúak köszöntése

 • Létrehozva: 2012-06-28 15:25
 • Szerző: PmH. Titk.
 • Kibocsátó: Önkormányzat

 

Szépkorúak

köszöntése

 

Tóth Imréné

 

 

 

Az Önkormányzat és településünk valamennyi lakója nevében jó egészséget és további békés, boldog éveket kívánunk az ünnepelteknek.


Városi rendezvények - 2014

 • Létrehozva: 2014-01-30 17:06
 • Szerző: O.P.S.K.K.
 • Kibocsátó: OPS Kulturális Központ


Városi rendezvények

(tervezet)

2014

 Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény Város nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Anyakönyvi hírek

2014. augusztus hónapban

házasságot kötöttek

 

Hegedüs László és Varga Nikolett Csilla

 

Tokaji Csaba Ferenc és Györgyfalvai Andrea

 

Fülöp Tibor és Kovács Zsuzsanna

 

Radványi Oszkár Péter és Mészáros Ibolya

 

Gyarmati Gábor és Ilyés Andrea

 

Bozsányi György Elemér és Horváth Rita Mária

 

Malét Sándor és Botyánszki Judit

2014. augusztus hónapban

 elhunytak

 

 


 


 

Látogató statisztika