A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Értéktár találkozó

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Értéktár találkozó

Nyomtatás
Létrehozva: 2017-11-30 09:35 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

2017. november 29-én, a Városháza dísztermében a Települési Értéktár Bizottság Értéktár találkozót szervezett.  A „Mezőberényi értéktár első négy éve” címmel rendezett találkozóra meghívást kaptak mindazok, akik az elmúlt 4 év alatt értéket dokumentáltak és részt vettek az értékmegőrző munkában.

 

Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete négy éve, 2013. május 27-én a megyében elsőként hozta létre a Települési Értéktár Bizottságot kormányzati kezdeményezés nyomán és alapította meg a város értéktárát. A megalakulás óta több mint 100 érték került felvételre, pályázatok, kisfilm, rendezvények, rendezvényeken való részvétel, kiállítások kerültek megrendezésre. A város büszke az összeállított értéklistára, melynek létrejöttéhez a meghívottak is hozzájárultak.

 

A rendezvényen kerültek átadásra a névvel jelölt értékek díszoklevelei, melyet a megye készített el elismerésül a végzett munkáért.  Körösi Mihály a Települési Értéktár Bizottság elnöke és Siklósi István polgármester köszöntője után a KTV Stúdió által készített összefoglaló kisfilmet láthatták a jelenlévők, mely néhány percben mutatta be a városban folyó értéktári munkát. Szó esett az eddigi eredményekről, pályázatokról is. A rendezvényen rész vett Kovácsné Nagy Krisztina Települési Értéktár Bizottság tagja és Szekeres Józsefné alpolgármester is. A résztvevők egy kérdőív kitöltésével segíthetik a további munkát, egy állandó kiállításra illetve egy mobil, hordozható értékgyűjtemény összeállítására vonatkozó javaslatokkal, ötletekkel.

 

 

GALÉRIA

 

 


Cimkék: értéktár  


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK