A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Családbarát Önkormányzat

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Családbarát Önkormányzat

Nyomtatás
Létrehozva: 2012-07-16 14:48 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

 

Mezőberény

a

Családbarát Önkormányzat 2012

díjazottja

 

Örömteli eseményen vett részt Siklósi István polgármester 2012. július 12-én Lakitelken, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének VIII. Családkongresszusán. Itt  került sor a  Családbarát Önkormányzat 2012. díjának átadására, melyet városunk is átvehetett.  

A kitüntető címet Székely Hajnalka, az egyesület elnöke adta át,  Orbán Viktor miniszterelnök kongresszust köszöntő szavainak felolvasása után.


Jelenlétével tisztelte meg az ünnepséget és köszöntötte a megjelenteket, a díjazottakat Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szociális,-Család- és Ifjúságügyért felelős államtitkára, Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskola vezetője és Hans Kaiser volt miniszter, a Konrad Adenauer Alapítvány magyarországi irodavezetője is.

Az idei év kongresszusának mottója a" Családban, családdal az életért", mely   kifejezi az egyesület filozófiáját is,  hogy a család azaz életforma, amely jövőt ígér, amely a maga kereteivel hozzásegít a teljes élethez. Mezőberény Város Önkormányzatát a helyi Nagycsaládos
Egyesület ajánlása alapján választották meg a díjra és emelték ki azokat a törekvéseket, melyek segítik a helyi  családok, nagycsaládok életét.

A díj, polgármester úr szavait idézve,  megtiszteltetés városunknak, hiszen a  megtiszteltetés mellett megerősítés is, hogy folytatni kell azokat az intézkedéseket, amelyekkel a helyi emberek, a családok életét saját lehetőségeink mentén erősíteni tudjuk.

 

Megtiszteltetés azért is, mert civil szervezet ajánlása alapján került sor ennek a díjnak az odaítélésére, olyan civil szervezetének, akik itt élnek, dolgoznak, nevelik gyermekeiket. Az egyik legszebb visszajelzés az önkormányzat, a képviselő-testület felé, hogy a nehézségek ellenére érdemes dolgozni, tenni, mert elismerik az önkormányzat erőfeszítéseit.

 

Az Események képekben

 

Az esemény a NOE honlapon

 

A NOE honlap képgalériája

 

 


Leírás Kategória Méret Letöltés
Családbarát Önkormányzat díj 2012. Általános 875 Kb


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében