A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

2017-11-25 - Gombavató

Mezőberényben is feltűzték a gombokat

 

2017. november 25-én Mezőberényben a Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium végzős tanulói a Művelődési Központban tartották ünnepségüket. A gimnáziumban fél évszázados hagyomány, hogy gombot tűznek a végzősök ruhájára, és bált rendeznek ennek tiszteletére. A végzősök életében az egyik legszebb és legünnepibb pillanat a gombavató, mely alkalomból az öt osztály diákjai műsorral, tánccal készültek a nagy napra. Dr. Rückné Mező Györgyi igazgató szavai majd a gombtűzés után az osztályok műsora következett:  humoros, az iskola életét bemutató néhány jelenet. Az ünnepi program zárásaként a közös ének könnyeket is csalt a diákok szemébe, melyet a szülőknek köszönetképpen átadott virág tovább fokozott. Szép estéje volt ez a diákoknak, pedagógusoknak, szülőknek és meghívott vendégeknek. Legfontosabb azonban azoknak a végzősöknek, akik elindultak az érettségi felé, és emlékek, közös programok emlékeztetik, fény jelzik útjukat.

Köszönet az osztályfőnököknek: 12.a Sas Katalin, 12.b Székely Mária, 12.c Oláh Barbara, 12.d Egeresiné Vas Ildikó, 12.e Dányi-Bereczki Márta - Bancsi Árpád


A galériában található képek száma: 6Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. október hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Miczura Sándor és Rövid Vivien

 

Balogh Pál és Antóni Rozália

 

Nagy László és Czerovszki Erzsébet

 

Szolár József és Czúth Mónika

2018. november hónapban

 elhunytak

 

 

Szabó Imréné (Székely Erzsébet) (1935)

 

 

Józsa Györgyné (Pálfi Ilona) (1932)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok