A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

2018-01-12 - Vállalkozók köszöntése a Városházán

A hagyományokhoz híven 2018. január 12-én a Városházán köszöntötte Siklósi István polgármester a vállalkozókat. Beszédében elmondta, a városban 988 vállalkozás működik, jelentős részük egyéni vállalkozó. Tavaly összesen 227 millió forint adót fizettek be az önkormányzat számlájára. Az önkormányzat számára fontos az iparűzési adó, de az is, hogy a vállalkozások helyieknek adnak munkát, így biztosítják a berényiek megélhetését, boldogulását. Ezért köszönet jár érte.

 

Dankó Béla országgyűlési képviselő azt hangsúlyozta, a mezőberényihez hasonló kedvező folyamatok figyelhetők meg az egész országban. Tavaly a gazdasági növekedés négy százalékos volt. A közfoglalkoztatásból a munkaerő egy része a versenyszférába vándorolt. A béremelés eredményeként a külföldi munkavállalók egy része hazajött. Az adó- és az áfa csökkenése kedvező feltételeket biztosít a gazdaságnak.

 

Dr. Orosz Tivadar, a megyei parkamara elnöke azt emelte ki, hogy az önkormányzatok településfejlesztése élénkíti a gazdaságot. Az önkormányzatok fejlesztése bővíti a keresletet, és ahol van munka, ott boldogulnak a vállalkozások.

 

Ezt követően Takács Imre " Mezőberény Vállalkozója" 2017. díjazottja mondott újévi pohárköszöntőt, és kötetlen beszélgetéssel fejeződött be a program.

 

A vállalkozók köszöntőjén részt vett Szollár Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium Miniszteri Kabinet tanácsosa és Tóth Zsolt, a megyei iparkamara titkára is. 


A galériában található képek száma: 20Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. október hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Miczura Sándor és Rövid Vivien

 

Balogh Pál és Antóni Rozália

 

Nagy László és Czerovszki Erzsébet

 

Szolár József és Czúth Mónika

2018. november hónapban

 elhunytak

 

 

Szabó Imréné (Székely Erzsébet) (1935)

 

Józsa Györgyné (Pálfi Ilona) (1932)

 
Litvai György (1949)
 
 
Rácz László János (1938)
 
 
Kis Pálné szül. Domokos Ilona (1934)
 
 
Szántó Sándor (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok