A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Malom Fitness DSE éves eredményei

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Malom Fitness DSE éves eredményei

Nyomtatás
Létrehozva: 2015-11-12 09:11 | Szerző: OPSKMM.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Az évet sok szép eredménnyel zártuk, büszkék lehetünk a fitneszes és aerobikos versenyzőinkre. A Magyar Torna Szövetség Versenyaerobik szakág Magyar Kupa Sorozatán szerencsére mindegyik fordulón ott tudtunk lenni.


Az első forduló Pécsett, a második Nyíradonyban, a harmadik forduló Budapesten és a negyedik forduló - a döntő - Budaörsön került megrendezésre. A négy forduló alapján a felnőtt csapat a harmadik helyen zárt és az UP2 csapat /UtánPótlás/ a hatodik pontszerző helyen végzett.

Csapattagok:

Felnőttek: Csibor Erzsébet, Forgó Mónika, Kőszegi Krisztina, Benyovszkiné Nagy Andrea, Tóth Réka, Roósz Mercédesz

Serdülők: Kreisz Noémi, Nagy Viktória, Prorok Petra, Ulrich Kata

A Magyar Fitnesz Szövetség versenyein is indultunk, bizony itt is nagyon büszkék lehetünk az eredményeinkre. A fitnesz versenyek három részből állnak. Az első lépcsőfok a Fit-Kid Dance versenyek, innen lehet felkerülni B kategóriába és a legmagasabb szintre az A kategóriába. A gyerekek az első félévben nyújtott teljesítményük alapján feljutottak a B kategóriába, ami már magában is egy nagy teljesítmény.

Az év első felében három versenyünk volt. Kiskunlacházán, Békéscsabán, Kiskunhalason jártak versenyzőink. Legkimagaslóbb eredményünk Roósz Mercédesz teljesítménye, aki 2015. június 7-én Kiskunhalason a Fit-Kid Dance Diák Olimpiai döntőben 1. helyezést ért el. Ezzel az eredménnyel delegálta magát a B kategóriába, ahol már magasabb követelményszintet kell teljesítenie jövőre.

A 2015. május 10-én Békéscsabán rendezett Fit-kid Dance Egyéni és Fit-kid Dance Show Országos Versenyen elért 1. helyezett csapatunk eredménye is fontos lépcsőfok volt életünkben, mert ez által indulhattunk a B kategória versenyein.

A második félévben Szolnokon 2015. október 31-én került megrendezésre ilyen B kategóriás verseny, ahol három egységgel indultunk. Nagy lépés ez az egyesület életében, mert itt már nagyobb a követelmény, szigorúbbak a bírók, nehezebb megfelelni a kiírásoknak.

A legkisebbek, aki között még óvodás is volt, a hatodik helyen végeztek. A mezőnyben ők voltak a legfiatalabb csapat a közel 50 nevezett egység között. A többiek is jól szerepeltek ezen a versenyen, az elvárt szintnél jobban teljesítettek. Méltán lehetünk büszkék Mezőberény első B kategóriás fitnesz versenyzőire.

Csapattagok: Berczi Emilia, Eszenyi Bence, Horváth Léna, Miklovicz Fanni, Szvitán Gréta, Tóth Boglárka, Prorok Petra, Kreisz Noémi, Ulrich Kata, Hoffmann Márta, Lédig Barbara. Edzők, segítők: Lészkó-Kurucz Erika, Csibor Erzsébet, Forgó Mónika.

 

A felnőtt csapattal szeretnénk az aerobik egy másik kategóriájában is versenyezni, ez a stepaerobik, de ehhez szükségünk lesz speciális verseny steppadokra, ami nem kevés kiadást jelent az egyesületnek. Ehhez kérünk segítséget, támogatást a várostól és magánszemélyektől. Bízunk benne, hogy sikerül annyi pénzt összegyűjtenünk, hogy ezeket a szereket nem a versenyzőinknek kell megvennie.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek az áldozatos segítségadásért, az utazások lebonyolításában, a ruhák megszerzésében, és a versenyek előtti előkészületekben, valamint mindenkinek, aki bármilyen formában támogatta és segítette munkánkat!


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK