A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Jótékonysági est Szuróka Norbi gyógyíttatásáért

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Jótékonysági est Szuróka Norbi gyógyíttatásáért

Nyomtatás
Létrehozva: 2016-04-22 11:55 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Általános
|
Kibocsátó: Önkormányzat


Szuróka Norbi történetét és családját csaknem minden mezőberényi lakos ismeri. Több alkalommal indult kezdeményezés, hogy a családot támogassák, Norbika gyógyulását segítsék. A kisfiú súlyos oxigénhiánnyal született, amelynek következményeként képtelen az önálló mozgásra és 24 órás felügyeletet igényel, ami hatalmas terhet ró a szülőkre. Időközben újabb lehetőség nyílt a család számára. Egy bécsi műtéttel, őssejt beültetésével elérhetővé válna, hogy a kisfiú önállóan mozogjon. A hír hallatán a TÍZVÁROS Alapítvány egy jótékonysági est szervezésébe kezdett. A széleskörű összefogás eredményeként egész estés, színpadi produkciókban gazdag rendezvényt sikerült a szervezőknek megvalósítani 2016. április 15-én az OPSKK Művelődési Központjában.


A műtét elvégzéséhez szükséges teljes összeg még nem gyűlt össze, de jelentős előrelépést sikerült elérni.

Az est fellépői voltak: Szabó Lulu-Makra Péter duo, Gyújtó-Pont Dicsőítő Csapat, Bokor Kevin és Frey Tímea, Bokor Milán és Kiss Petra, Mezőberényi Szlovák Pávakör, Mezőberényi Általános Iskola 4.a osztály, Kis-Berényke Táncegyüttes, Burai Krisztián énekes, Hegedűs János grafikus művész. A műsor után a Mezőberényi Szlovákok Szervezete vacsorával látta vendégül a nézőközönséget, a Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete pedig házi készítésű süteményeket árusított, aminek bevételét a családnak ajánlotta fel.

Az est támogatói: TÍZVÁROS Alapítvány, Mezőberényi Szlovákok Szervezete, Mozgalom Magyarország Morális Megújulásáért, Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete, Fény-Pont Gyülekezet, Adamik János és Pap Edit, Forráspont Adománybolt, Furtai Mária, SzűcsNet Kft., Mezőberényi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, OPSKK Mezőberény, Mezőberény Város Önkormányzata

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. október hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Miczura Sándor és Rövid Vivien

 

Balogh Pál és Antóni Rozália

 

Nagy László és Czerovszki Erzsébet

 

Szolár József és Czúth Mónika

2018. november hónapban

 elhunytak

 

 

Szabó Imréné (Székely Erzsébet) (1935)

 

 

Józsa Györgyné (Pálfi Ilona) (1932)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok