A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Anna-bál Mezőberényben

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Anna-bál Mezőberényben

Nyomtatás
Létrehozva: 2016-07-25 10:11 | Szerző: PmH. Titk.
|
Kibocsátó: Önkormányzat


A "Fogjunk Össze" Közhasznú Egyesület jó pár éve már, hogy megálmodta, kitalálta, megszervezte hagyományteremtő szándékkal az Anna-bált, melynek nagy érdeme, hogy az intézmény foglalkoztatottjai is részt vesznek a mulatságon, a műsorban közreműködnek, táncolnak, közösen szórakoznak.


 

Barátaik, családjaik körében jól érzik magukat és kikapcsolódnak. A bálon résztvevő vendégek minden évben a kitartást, végtelen erőt láthatják a szervezők, segítők oldaláról és a sérült fiatalokat nevelő családok részéről. Példát vehető odaadásról, támogató figyelemről és türelemről. És a pár együtt töltött óra alatt is tanulunk tőlük, lassítani, odafigyelni, természetesen viselkedni a sérült emberekkel. Sokak szemébe csalt könnyeket Gergő derűs előadása, Jani testével-lelkével előadott verse, Lali, Marika, Erika és barátai tánca, Ágit körbe vevő szeretet, mely haza vihető pillanatokat jelentett minden bálon résztvevő számára. S mindez a 2016. évi Anna bál volt, az egyesület szervezésében.


Siklósi István polgármester megköszönte a szervezőknek és az egyesület tagjainak munkáját, akiknek célja minden évben, hogy a Földi Harmónia Házban foglalkoztatott fiataloknak nyújtsanak segítséget és felhívják a figyelmet az egyesület példaértékű tevékenységére, mely mindennapjaikat ott töltők számára nyújt szociális, egészségi, mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító szolgáltatást.

 

 

 

K É P G A L É R I A

 

 


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2017. november hónapban

házasságot kötöttek

 

Kopányi László és Bogya Rozália

2017. november hónapban

 elhunytak

 

 

Serfőző Andrásné szül. Schultz Zsuzsanna (1945)

 

Boros László (1953)

 

özv. Hudák Jánosné szül. Práth Judit (1935)

 

Braun Józsefné szül. Ábelovszki Magdolna (1959)

 

Baksai József (1948)

 

Szűcs László ( 1956)

 

Bereczki Endre (1955)

 

Puskás Lajos (1929)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok