A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Álláslehetőségek a békési büntetés-végrehajtási intézetben

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Álláslehetőségek a békési büntetés-végrehajtási intézetben

Nyomtatás
Létrehozva: 2016-09-08 08:57 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Innen-onnan
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága                                                                
1054 Budapest, Steindl Imre utca 8.                         
Telefon: 06-1/301-8150                                
E-mail: toborzas@bv.gov.hu                        

 

FELHÍVÁS
álláslehetőségek a Békésen létrehozásra tervezett 
büntetés-végrehajtási intézetben

 


A fogvatartotti zsúfoltság csökkentése érdekében Magyarország Kormánya 2016. és 2019. között folytatja férőhely-bővítési programját, mely a 1125/2016. (III.10.) Korm. határozat szellemében megszüntetni hivatott a bv. intézetek zsúfoltságát. 

Mindezek eredményeként hamarosan megkezdődik a munkavállalók toborzása a Békésen létrehozásra tervezett új büntetés-végrehajtási intézetbe, mely várhatóan 250 fő részére biztosít munkalehetőséget, a felügyelőtől a reintegrációs tiszteken át a kar-bantartókig és az adminisztratív dolgozókig. Az álláshelyek betöltésére a helyi lakosok jelentkezését várjuk.

Tekintve, hogy a büntetés-végrehajtási szervezethez felvételre kerülők egy rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagjai lesznek, mind a kiválasztásukra, mind a szolgálatellátá-sukra különleges, az átlagosnál szigorúbb szabályok vonatkoznak, melyhez magasabb erkölcsi és anyagi megbecsülés párosul. Aki a felvételi eljárás során alkalmasnak bizo-nyul, akár 2016 decemberétől megkezdheti a szolgálatba lépést megelőző szakmai kép-zést, majd 2017-től a tényleges szolgálatteljesítést.

A hivatásos állománytagok döntő többségét képező felügyelőkkel szemben támasztott főbb szakmai elvárások a külső és belső objektumvédelem mellett, hogy a fogvatartottak szakszerű őrzésével, felügyeletével, ellenőrzésével, előállításával és foglalkoztatásával biztosítsák az intézet biztonságos és törvényes működését, egyben tevékenységükkel elősegítsék a fogvatartottak reintegrációját, a társadalomba való visszailleszkedést.  

A legfontosabb feltételek, amelyeknek minden jelentkezőnek meg kell felelnie:
-    magyar állampolgárság és állandó belföldi lakhely
-    betöltött 18. életév
-    érettségi, tiszti beosztásra jelentkezőknél felsőfokú végzettség
-    büntetlen előélet
-    egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasság.

A fizikai alkalmassági vizsgálat során öt kötelező mozgáselemet – többek között fekvő-támasz, felülés, ingafutás, helyből távolugrás, 2000 m-es síkfutás – kell a jelentkezőknek meghatározott szinten teljesíteni. A követelmények korcsoportonként és beosztáson-ként vannak megállapítva, a legmagasabb elvárásoknak a 29 év alattiaknak kell megfe-lelniük. 

A pályázóknak beosztástól függően 6-7 hónapos tanfolyamon kell részt venniük a fővá-rosban. A hétfőtől-péntekig tartó bentlakásos képzésekre a büntetés-végrehajtás térí-tésmentes szállást és kedvezményes étkezést biztosít.

A büntetés-végrehajtásban dolgozók kiemelt juttatásokra számíthatnak. A kezdő fizetés tiszthelyettesek esetén minimum havi 220 ezer forint, tiszteknél pedig minimum havi 330 ezer forint, amit évi 200 ezer cafeteria egészít ki. Emellett ruházati és lakhatási költ-ségtérítés, mobilflotta-használat, kedvezményes üdülési lehetőség és adott esetben szo-ciális támogatás is jár. A hivatásos állomány számára a börtön stabil, kiszámítható, hosz-szútávra tervezhető munkahelyet teremt, melyhez képzési és előmeneteli lehetőségek társulnak. 

Aki szeretne a Békésen létrehozásra tervezett büntetés-végrehajtási intézetben munkát vállalni, az küldje meg önéletrajzát a toborzas@bv.gov.hu e-mail címre vagy a 1054 Bu-dapest, Steindl Imre utca 8. címre, de telefonon is érdeklődhet hétköznapokon a 06-1/301-8150-es telefonszámon 08.00. órától 11.00. óráig és 13.00. órától 16.00. óráig. 
 


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. április hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Babinszki János és Hoffmann Dóra

 

Burai Attila és Dvorcsák Anita

 

Burai István és Burai Ilona

 

 

2018. április hónapban

 elhunytak

 

 

Józsa István (1933)

 

Dusik József (1924)

 

Farkas Gábor  (1950)

 

Sziráczki Mihály (1957)

 

 Hoffmann Ádám (1930)

 

özv. Braun Mihályné szül. Bugyi Margit Katalin (1930)

 

özv. Harmati Lajosné szül. Bartó Margit (1937)

 

özv. Czinkóczki Györgyné szül. Bökfi Zsuzsanna (1935)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok