A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Városi gyereknap

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Városi gyereknap

Nyomtatás
Létrehozva: 2017-05-28 15:50 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Kultúra
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Az idei városi gyermeknapot az időjárás is kegyeibe fogadta, 2017. május 28-án a gyerekek délelőtt és délután is ragyogó napsütésben játszhattak.


A Kis Kofa Piac és a Berényi Textil Kft. a Luther tér 12-13. szám alatt 10-től 14 óráig gazdag programmal várta a gyerekeket. Volt édességkóstoló, rajzverseny, sakkverseny, akadályverseny, kvízjáték, népi játszóház szövéssel, fonással, nemezeléssel, korongozással. Száz forintért már jó adag fagyit kaptak a gyerekek. A játékok győztesei értékes ajándékokat vehettek át.

 

Délután a Városi Ligetben minden gyermek találhatott érdeklődésének megfelelő szórakozást, volt kézműves sziget, könyvsziget, játéksziget, sportsziget, családi sziget. A járműparkban tűzoltóautót, rendőrautót, mentőautót és markolót tekinthettek meg. A Nyeregben Alapítvány lovagoltatta a kicsiket, a Mezőberényi Íjászegyesület révén pedig az íjászatot próbálhatták ki. Ezek mellett volt lufihajtogatás, csillámtetoválás, arcfestés, trambulin, rodeobika és légvár. A gyerekeket Jimmy bohóc is szórakoztatta. Ez alkalommal tartották meg a művelődési központ művészeti csoportjai évadzáró műsorukat. Föllépett a Kis-Berényke Táncegyüttes, a Berény Táncegyüttes, a Berény Népdalkör, a Kner TSE, a Mezőberényi Mazsorett Együttes, bemutatkozott az intézmény felnőtt társastánc csoportja. A kulturális programot Burai Antal zárta énekkel, rappel. A díszítőművészek, a csipkekészítők és a foltvarrók munkáikból rendeztek kiállítást.

 

A rendezvény lebonyolításában közreműködtek: Berény Édesség, Berény Textil Kft., Berény Duó Kft., Szőtt-ker Bt., Mezőberényi Íjászegyesület, Nyeregben Alapítvány, Gulyás Imréné, Osán Ágnes, Bihari Andrea, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Pro Novum Egyesület, Alapítvány a Misszióért, Mezőberényi Mentőállomás, Mezőberényi Rendőrőrs, Mezőberényi Katasztrófavédelmi Őrs, Euro Mobil Plusz Kft.

 

Támogatók voltak: Mezőberény Város Önkormányzata, Furtai Mária, Marton Mihály, Pocsaji Lajos, Püski Tibor, Csík Tibor, Vida Attila, Takács Imre, Szémán András, Berény Téglaipari Kft., Kruzics Papír, Csaba-Berényi Gépgyártó Vállalat, Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet mezőberényi fiókja, Fábafém Bt., Gazda Partner Kft., Lincsi ABC, Műszaki és Kerékpár Szaküzlet, Posta Rt., Tópart Vendéglő, Vereczkei Patika, OTP Nyrt., KoloTech Kft., FÁ-Ma Higéniai Kft.

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. április hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Babinszki János és Hoffmann Dóra

 

Burai Attila és Dvorcsák Anita

 

Burai István és Burai Ilona

 

 

2018. április hónapban

 elhunytak

 

 

Józsa István (1933)

 

Dusik József (1924)

 

Farkas Gábor  (1950)

 

Sziráczki Mihály (1957)

 

 Hoffmann Ádám (1930)

 

özv. Braun Mihályné szül. Bugyi Margit Katalin (1930)

 

özv. Harmati Lajosné szül. Bartó Margit (1937)

 

özv. Czinkóczki Györgyné szül. Bökfi Zsuzsanna (1935)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok