A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Mezőberény a Közfoglalkoztatási Kiállításon

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Mezőberény a Közfoglalkoztatási Kiállításon

Nyomtatás
Létrehozva: 2017-09-08 13:26 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Innen-onnan
|
Kibocsátó: Önkormányzat


2017. szeptember 7-én, Békéscsabán rendezték meg az 5. Közfoglalkoztatási Kiállítást. A Szent István téren felállított közel 60 faház egyikében kapott helyet településünk is.


 

Az előző évekhez hasonlóan mindenki igyekezett minden végzett tevékenységét bemutatni, ízelítőt adni a termelt terményekből, munkafolyamatokat és tevékenységeket szemléltetni. Több település is kóstolóval várta az érdeklődőket a megtermelt termékekből. Mezőberény - 2017-ben kicsit megújítva a kiállítását - a faház mellett egy fóliasátorban állította ki a termést és azokat a dolgokat, melyeket a közfoglalkoztatás keretein belül termelnek. Ebből készülhetett az a lecsó is, mely nagy népszerűségnek örvendett, és számtalan kilátogató megkóstolt. A vendégváró baba és környezete, mely a fóliasátor előtti területen fogadta a vendégeket, jelképesen szemléltette a mezőgazdaság, erdőtelepítés, térburkolókő- és betonlapgyártás, rongyszőnyegszövés és seprűkészítés területeit. A kiállított fotókon az állatmenhely, a belvízelvezetés, illegális hulladéklerakó- helyek felszámolása, belterületi közutak karbantartása programról láthattak néhány momentumot. Városunkat Siklósi István polgármester és Szekeres Józsefné alpolgármester képviselte. A rendezvényt Dr. Hoffmann Imre közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár, Vantara Gyula országgyűlési képviselő és Dr. Takács Árpád a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott nyitotta meg, majd személyesen is meglátogatták a települések standjait, bepillantást nyerve a közfoglalkoztatási programokba.

 

GA L É R I A


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. június hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Papp István és Gschwindt Márta

 

Rusznák György és Turbucz Krisztina

 

Tóth Flórián és Fekete Eugénia Barbara

 

Bozsányi Zoltán és Szász Kitti

 

Krcsmárik Roland és Balogh Andrea Vivien

 

Kovács Gábor és Kazai Renáta

 

Puskás Imre és Kovács Magdolna

 

Kolozsi Zoltán és Cseresznyák Elizabet

2018. június hónapban

 elhunytak

 

özv. Beregi Lajosné szül. Földesi Róza (1924)

 

Szlaukó Pál (1932)

 

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok