A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Évadzárás a kajakosoknál

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Évadzárás a kajakosoknál

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-01-02 09:51 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Megtartotta évzáró rendezvényét a KSI gyomaendrődi kajak szakosztálya. A Körös Hotelben decemberben rendezett eseményen mintegy 150 fő vett részt, köztük 13 mezőberényi gyermek és szüleik.


Kovács ­Gábor edző beszámolójában összefoglalta a lezárt versenyévad legfontosabb eseményeit, legnagyobb eredményeit, és ecsetelte a ­jövőre elérendő célokat. A KSI-s kajakosok idén 9 országos bajnoki címet nyertek, 25 fő szerzett valamilyen színű érmet a bajnokságokon. Hat versenyző, köztük a mezőberényi Wágner Anna­ került be valamilyen korosztályos magyar válogatott keretbe. Edzőtáboroztak Szarvason, de szerveztek tábort a magyar leány­-kölyökválogatott számára Gyomaendrődön is. Kovács Gábor a csapat működésének négy éve alatt folyamatosan meghívást kap a magyar korosztályos válogatottak felkészítésére. A gyomaendrődi csapat az ország egyik legjobb utánpótlás-nevelő egyesületévé nőtte ki magát.

 

Marik Lászlóné, a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekvédelmi­ Egyesületének ­elnöke is felszólalt, aki méltatta a klubban elvégzett munkát és a nagyszerű eredményeket, majd serlegekkel ajándékozta meg a válogatott versenyzőket. Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke kiemelte, hogy ilyen eredményeket, egy jó csapattal csak nagyon kitartó, kemény és lelkiismeretes munkával lehet elérni.

 

Oláh Tamás szakosztályvezető megköszönte az edzők és a versenyzők munkáját, kiemelte a szülők szerepét a sikerekben. Végül Kovácsné Kozma Diána­ edzővel együtt átadták a megérdemelt jutalmakat. Az est további programja vacsora, hajnalig tartó tánc és tombola­húzás volt.

 

A rendezvény díszvendége megjelent a többszörös világ-, és Európa-­bajnok, olimpiai negyedik Tótka­ Sándor, akinek nevelő­edzője Kovács Gábor volt több mint nyolc éven keresztül. Az ünnepséget megtisztelte még többek között Toldi Balázs Gyomaendrőd polgármestere, Hüttner Csaba a magyar felnőtt kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya és Dónusz Éva utánpótlás szövetségi kapitány, valamint a KSI budapesti edzői is.

 

                                               Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor edzők

 

A csapat fotója ITT tekithető meg.


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. október hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Miczura Sándor és Rövid Vivien

 

Balogh Pál és Antóni Rozália

 

Nagy László és Czerovszki Erzsébet

 

Szolár József és Czúth Mónika

2018. november hónapban

 elhunytak

 

 

Szabó Imréné (Székely Erzsébet) (1935)

 

Józsa Györgyné (Pálfi Ilona) (1932)

 
Litvai György (1949)
 
 
Rácz László János (1938)
 
 
Kis Pálné szül. Domokos Ilona (1934)
 
 
Szántó Sándor (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok