A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - 14-ES STREET JAM FEST

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

14-ES STREET JAM FEST

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-08-06 15:20 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: Önkormányzat


Egy nap a kosárlabdáról szólt Mezőberényben

 

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg 2018. augusztus 4-én a Mezőberényi Kosárlabda Klub a 14-ES STREET JAM FEST -et. Kis Gergő, Zolnai Róbert és Hegedűs Tibor irányításával több hete szervezték a Piac téri programot, ahol elhelyezésre kerültek a palánkok.


A szervezők kapcsolódó programokkal is kiegészítették a kosárlabda meccseket és a kisgyermekek mini kosárlabda pályán ismerkedhettek, játszhattak a kosárlabdával és arcfestés, csillámtetoválás, ugrálóvár, rajzverseny (melynek díja Braun Ági családi fotózása), léggömb is szórakoztatta a kilátogatókat. Az eseményről a helyi Color Fotó Klub készített fotókat, melyek a Kuttor Bt. jóvoltából nyomtatásra kerültek és a nap végére kis kiállítás állt össze belőle illetve emlékként vihették el a játékosok. A téren került felállításra a MEZŐBERÉNY felirat is, mely kitűnő helyszíne volt a fotók készítésének. A színpad háttérét a helyszínen Henky Maharajah készítette, festette, mely jól visszaadta az egész nap történését.


A 4 a 4 elleni játék, 2 palánkra meccsek és dobóversenyek eredményei:
1. hely : Gospodar Prstenova


Junior kategória győztese:
1. ABGKL


Gyermek kategória:
Csontnélkül


Hárompontos dobóverseny győztese : Fajcsák Dènes


"14"-es lucky shots : Schmidt Zénó


Büntető dobóverseny győztese: Balog Emese

 

A több mint 20 csapat mérkőzése késő estig tartott. A program végén a színpadon Mikee Mykanic, Jam-Balaya, Ketioz, Saiid és rendhagyó alkalomként a visszatért MC Gőz lépett fel és szórakoztatta a sportoló és érdeklődő fiatalokat. A profi művészek színpadra hívtak két helyi fiatalt, Fábián Vincét és Rabi Sándort, akik improvizációjukkal lepték meg a közönséget és kaptak joggal elismerést. A fellépések előtt hip-hop táncosok, a békési NFDS tánccsoport és a budapesti Dance Fusion Gallery, a fellépések alatt a mezőtúri Dj Latency szórakoztatta a jelenlévőket, a hangosításért pedig Plavecz Joci érdemelt köszönetet.

 

A Mezőberényi Kosárlabda Klub az „Esély Otthon”EFOP-1.2.11-16-2017-00002 azonosító számú „A város a Tiétek a város Értetek”pályázati program keretében valósította meg a sportrendezvényt. Az eseményen bemutatkozott a Védő Burok Közhasznú Egyesület "Nem vagy egyedül" drogprevenciós és mentálhigiénés programja, mely az EFOP-1.5.3-16-2017-00097 azonosító számú "Településeinkért" pályázat keretein belül nyújt segítséget a serdülő korúaknak és a fiatal felnőtteknek problémáik megoldásában.

 

Nagy- nagy köszönet a Vadász Sörkert 14-es Pubfood-nak és az egész napos szakmai tevékenységért: Winter Ilona, Balog Emese, Iványi László, Drenyovszki Dániel, Papy Zsolt, Zahorán Kitti,Zsíros Gábor, Jónás Erzsébet, Miklósik Ivett és a gyermek-és egyéb programokat működtető önkéntes segítőknek. A támogató segítséget köszönjük Mezőberény Város Önkormányzatának, OPSKMM, Kuttor Bt, Color Fotó Klub, Bálint Anna, Galó Tamás, Polgárőr Egyesület Mezőberény, Mezőberény '17 Kft, Kolotech Kft., Madary Gáborné, Berény Nyomda, Simcsik Sándor és a Szőttker Bt-nek, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak. Az egész napos hangulatért köszönet Fehér Ádámnak, az egészségünk és biztonságunk védelméért Guti Ambrusnak, a felvételekért Lánczos Dávidnak, a felajánlásért Braun Áginak és a pólókért IPRINT&DESING Kft-nek.


És köszönet mindazoknak, akik az eseményen részt vettek és a hőség ellenére sportszerűen, barátsággal játszották végig a mérkőzéseket.

 

GALÉRIA

 

 

            


Cimkék: kosárlabda  
Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. január hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Temesvári Gábor Tamás és Várdai Anetta Erzsébet

 

Plavecz Róbert és Kertész Boglárka

 

Balogh Gábor József és Lakatos Regina Magdolna

2019. január hónapban

 elhunytak

 

Csarnai Sándorné szül. Czinkóczki Margit (1950)

 

Erdélyi Mihályné szül. Elek Erzsébet Lídia (1919)

 

Horváth László (1965)

 

Szabó Kálmánné szül. Bodó Mária (1957)

 

Mezei Ádámné szül. Varga Irén (1934)

 

Maléth Márton (1940)

 

Telegdi Zoltán Béla (1959)

 

Hajdu Antal (1934)

 

Ábelovszki Jánosné szül. Prorok Judit (1923)

 

Kiss Andrásné szül. Litavecz Mária (1941)

 

Plavecz Györgyné szül. Hudák Mária Anna (1935)

 

Baksai Mátyásné szül. Weigert Katalin (1923)

 

 

 

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok