A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Mi a pálya rendezvény

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Mi a pálya rendezvény

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-11-12 11:47 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Városházi hírek
|
Kibocsátó: Önkormányzat


"Mi a pálya" címmel elnevezett rendezvény keretében vállalkozásokat látogattak meg és vállalkozókkal találkoztak a berényi gimnazisták.


"Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni" idézte Walt Disney mondatát Kovácsné Nagy Krisztina, és indította előadását azon a pályaorientációs napon, vállalkozói fórumon, amit a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium a közreműködő Mezőberény Város Önkormányzatával szervezett. A délelőtt folyamán a Mezőberényi Polgármesteri Hivatal, a Fábafém Kft., a Mentőállomás, a Famíliatészta Kft és a Kolotech Kft. nyitotta meg kapuit az érdeklődő diákok előtt. Megismerhették az üzemek működését és nem utolsó sorban a pályaválasztáshoz kaptak segítséget az egészségügy, az ipar, a közigazgatás területein. A fórumon Siklósi István polgármester az "Életpálya modellek" címmel a teljesség igénye nélkül néhány, a gimnáziumban végzett és helyi, országos és nemzetközi eredményeket elért szakember kapcsán emelte ki a tanulás, a pályaválasztás jelentőségét. Az ELTE és a Zwack Szakközépiskola tájékoztatója után Gál Tamás informatikai szakember saját életútját, gimnazista kori tapasztalatait osztotta meg. Kovácsné Nagy Krisztina a Famíliatészta Kft. marketing vezető előadása a tervek, célok, a motiváció jelentőségét emelte ki. Szavai példaértékűek az eredményes pályaválasztás, későbbiekben pedig a munkában elért sikerek területén. Köszönet a gimnázium pedagógusainak, a közreműködő intézmények és vállalkozások vezetőinek, segítőknek. Külön nagy köszönet Kovács Bernadett tanárnőnek a szervező munkáért. 
A rendezvény megvalósítását támogatta Mezőberény Város Önkormányzata " A város a Tietek a város Értetek" EFOP-1.2.11-16-2017-00002- Esély Otthon - pályázati program

 

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberényi Hírmondó

Legfrissebb számunk letöltése


Legfrissebb hírmondó

Korábbi számok »

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2018. október hónapban

házasságot kötöttek

 

 

Miczura Sándor és Rövid Vivien

 

Balogh Pál és Antóni Rozália

 

Nagy László és Czerovszki Erzsébet

 

Szolár József és Czúth Mónika

2018. november hónapban

 elhunytak

 

 

Szabó Imréné (Székely Erzsébet) (1935)

 

 

Józsa Györgyné (Pálfi Ilona) (1932)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok