A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Vállalkozók a Városházán

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Vállalkozók a Városházán

Nyomtatás
Létrehozva: 2013-01-12 22:35 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Városházi hírek
|
Kibocsátó: Önkormányzat


Vállalkozók a Városházán

 

2013. január 11-én   a Városháza dísztermében került sor a vállalkozók ÚJÉVI KÖSZÖNTÉSÉRE . A több éve megrendezésre kerülő találkozóra, követve a hagyományokat a 100 legtöbb adót fizető vállalkozó kapott meghívást.


A találkozó egy rövid visszatekintéssel kezdődött, melyet a KTV Stúdió állított össze a 2012. év jelentős várost érintő, városban történő eseményekről. A kisfilm tükrözte azt az egész évben kifejtett tevékenységet, kulturális, sport,civil, nemzetiségi, jótékonysági tevékenységet, melyben a helyi vállalkozók szerepe nélkülözhetetlen volt. Segítségük nélkül a programok nem valósulhattak volna meg színvonalas, kiemelkedő eseményként.


Siklósi István polgármester utalva a látottakra hangsúlyozta, hogy mennyire számottevő a vállalkozók szerepe a mai közéletben. A találkozón felidézte  a 2012. évet, a gazdaságban és közigazgatásban történt változásokat érintve és tájékoztatta a jelenlévőket az önkormányzat jövőbeli terveiről. Kiemelte, hogy továbbra is legfőbb törekvés, hogy az önkormányzat lehetőségeihez mérten  erősítse a helyi vállalkozásokat, segítse  a munkahelyteremtő beruházásokat. Fontos az önkormányzat számára a vállalkozói kör tájékoztatása, az adófizetők megnyerése, bevonása a helyi társadalmi feladatok ellátásába. Tájékoztatást adott a vállalkozók körében 2012. évben elindított civil szervezeteket támogató kezdeményezésről, a helyi iparűzési adó 1+1%-ának közösségi célokra történő felajánlásának fontosságáról.


Mezőberény Város Önkormányzata Képviselő-testülete nevében a találkozón  köszönetet mondott a  vállalkozóknak a városért végzett munkájukért, kérte támogató segítségüket a 2013. évre is. A fogadással a vállalkozók és cégek azon tevékenységét ismeri el a város vezetése, amellyel minden nehézségek ellenére mezőberényi családok megélhetését teszik lehetővé.


Az eseményen pohárköszöntőt mondtak Siklósi István polgármester, valamint Machó János és Vladár Pál „Mezőberény Vállalkozója” 2012. díjazottjai.
 

 


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. április hónapban

házasságot kötöttek

 

Perei László (Mezőberény) és Petneházi Erika (Mezőberény)

 

Plavecz Zoltán János (Mezőberény) és Fábián Katalin (Mezőberény)

 

Csizmadia Edmond (Mezőberény) és Frei Alexa (Mezőberény)

 

Kolompár Mihály (Mezőberény) és Kovács Alexandra  (Mezőberény)

 

Rácz Ernő (Mezőberény) és Lutsa Zhanna Mikolajivna (Mezőberény)

 

 

 

2024. április hónapban

 elhunytak

 

Sipos Kornél (1948)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében