A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Hírek

A Sportünnep eredményei

A 23. Berényi Napok keretében 2019. augusztus 19-én Sportünnepet tartottunk, az érdeklődők számos sportágat kipróbálhattak, megnézhettek, volt jóga, aqua-fitness, nyílt edzést tartott a Malom Fitness DSE, illetve több sportágban szerveztek versenyeket, bajnokságokat.


Elszármazottak találkozója

A Berényi Napok alkalmával a Baráti Egylet Mezőberényért Egyesület rendszeresen megtartja az elszármazottak találkozóját a Művelődési Központban. Az idén a várossá nyilvánítás 30. évfordulója alkalmából a rendezvény résztvevői a három évtizeddel ezelőtti eseményekre emlékeztek.


Díszpolgári címet kapott Kmetykó János és dr. Szabó Ferenc

A város képviselő-testület 2019. augusztus 20-én a Városháza dísztermében megtartott ünnepi testületi ülésén megemlékeztek a várossá nyilvánítás 30. évfordulójáról, illetve díszpolgári címet adományoztak Kmetykó János főépítésznek és dr. Szabó Ferenc történésznek, levéltárosnak, a Békés Megyei Levéltár nyugalmazott igazgatójának. Az elismeréseket Siklósi István polgármester és Szekeres Józsefné alpolgármester adta át.


Megáldották az újkenyeret

Szent István napi ökumenikus istentiszteletet tartottak 2019. augusztus 20-án a II. kerületi evangélikus templomban. Igét hirdetet Selmeczi Lajos Péter evangélikus lelkész, az újkenyeret Papp Tibor református lelkész áldotta meg.


A megyében itt van a legtöbb települési érték

A 2013 októberében megalakult Települési Értéktár Bizottság először öt éve mutatta be az elfogadott értékeket, azóta sokat bővült az értéktár. A piaccsarnokban 2019. augusztus 18-án megnyílt kiállításon 122 települési értéket tárt az érdeklődők elé.


A XXIII.Berényi Napok programja


A művésztelep kiállítása

A VIII. Mezőberényi Művésztelep Párhuzamos dimenziók című kiállítása 2019. augusztus 17-én nyílt meg a Művelődési Központban.


Winter Marica kiállítása

Winter Marica Képtelenség című kiállítását Balog Zoltánné nyitotta meg 2019. augusztus 17-én a Művelődési Központban. A fiatal alkotó első, bemutatkozó tárlatán 26 fotója és kilenc festménye látható.  


Megköszönték Fejér Sándor lelkészi szolgálatát

A Mezőberény II. Kerületi Evangélikus Egyházközség hívekkel megtelt templomában 2019. augusztus 17-én ünnepi hálaadó istentiszteleten köszönték meg Fejér Sándor lelkész 27 éves szolgálatát. Igét hirdetett Kondor Péter püspök.


Szúnyoggyérítés 2019.08.22.

A PMG Szúnyogkontroll Konzorcium tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya Magyarország területén történő csípőszúnyog gyérítést rendelt el, melynek keretében a Konzorcium Mezőberény illetékességi területén 2019. augusztus 22-én légi kémiai szúnyoggyérítést végez.


Megnyílt a Color Fotóklub kiállítása

A XXIII. Berényi Napok első programjaként 2019. augusztus 15-én a Német Közösségi Házban Ismét itt vagyunk címmel megnyílt a Color Fotóklub kiállítása.


MoziKlub Piknik

Helló, Mezőberény! Augusztusban hozzátok is ellátogatunk MoziKlub Piknik rendezvénysorozatunkkal. Gyertek, piknikezzünk és mozizzunk együtt, ünnepeljük meg, hogy a Tettek Hálózata, a Telekom extra gyors internete Mezőberényben is elérhető.

Hozzátok magatokkal a kedvenc plédeteket, készüljetek egy kis finomsággal, mi pedig elhozzuk nektek a mozit és a filmet: a MACSKAFOGÓT.

 


Sági Alíz ismét a magyar serdülő válogatott tagja

  • Létrehozva: 2019-08-14 08:29
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

2019. augusztus 8-11. között Sukorón került megrendezésre a Serdülő, Ifjúsági és U23-as Magyar Bajnokság.


Egészségügyi szűrővizsgálat a Berényi Napokon


Megkezdte munkáját a VIII. Mezőberényi Művésztelep

A VIII. Mezőberényi Művésztelep résztvevői 2019. augusztus 8-án érkeztek meg, és másnap a megszokott helyen, a gimnázium kollégiumában elkezdték a munkát.


Álláspályázat

A Mezőberényi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet

Mezőberényi Polgármesteri Hivatal

pénzügyi ügyintéző

munkakör betöltésére.


Münsingen város elismerése

2019. július 26-án Mike Münzing, Münsingen város polgármestere ünnepi fogadáson adta át Siklósi István polgármester úr, Mezeiné Szegedi Erzsébet képviselő és Mezei József a Mazsorett Varázs Alapítvány elnöke részére Münsingen Város Önkormányzatának Elismerő Oklevelét – Münsingen Város legrangosabb kitüntetését - a testvérvárosi kapcsolatért tanúsított elkötelezettségükért, a több éve folytatott munkájuk elismeréseként. 


Előadás - A félelmetes orvosi vizsgálatok

A Magyar Rákellenes Liga mezőberényi Alapszervezete és a Mezőberényi Szlovákok Szervezete - együttműködve a Békés Egészségfejlesztési Irodával - tisztelettel várja Önöket 2019. augusztus 08-án 11 órától Dr. Bartóki László: A "félelmetes" orvosi vizsgálatok című előadására a Szlovák Közösségi Házba.




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK