A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Hírek

Mezőberény Város Óvodai Intézménye Boldog Óvoda címet kapott

Örömmel értesültünk róla, hogy „Boldog Óvoda” pályázatunk sikeres volt és a következő nevelési évben ennek a címnek büszke tulajdonosai lehetünk.


Országos bajnokságon vettek részt a kajakosok

  • Létrehozva: 2019-08-06 14:51
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

2019. augusztus 3-4-én Sukorón került megrendezésre a Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokság, Kolonics György Emlékverseny. Az országos megmérettetésre 78 egyesület közel 1800 kajakosa és kenusa érkezett, és 118 futamban mérhették össze erejüket a versenyzők. A KSI Gyomaendrőd csapata is szép számmal képviseltette magát. Mezőberényből 7 gyermek utazott el a Velencei-tó partjára.


Jubileumi hétvége Münsingenben

„A barátság az egyetlen olyan kapcsolat, amely kölcsönös, szabad választással jön létre. Nem velünk születik, mi teremtjük.”      Müller Péter

 

25 évvel ezelőtt Münsingen és Mezőberény hivatalos testvérvárosi kapcsolatot létesített. Azóta sok-sok találkozás zajlott már hivatalos delegációk és civilek között. Az ismerősök száma megnőtt, barátságok erősödnek évről évre. 


Hazaértek az Alföld Turista Egyesület kerékpárosai

Példaértékű teljesítményt hajtottak végre az Alföldi Turista Egyesület kerékpárosai a 20 évvel ezelőtti kerékpártúrájuk és Petőfi Sándor halálának 170. évfordulójának emlékére, amikor az idén is kerékpárral tették meg a Mezőberény - Fehéregyháza távot Pusztai László vezetésével.


A Mecsekben táboroztak

  • Létrehozva: 2019-07-30 14:53
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

Az Alföld Turista Egyesület június 27. és június 30. között nyári tábort szervezett a Mecsekben.


Ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni

2019. július 27-én a Városi Ligetben rendezte meg a Mezőberényi Szlovákok Szervezete, a Tízváros Alapítvány, a Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete, a Védőnői Szolgálat és Mezőberény Város Önkormányzata "A Város a Tiétek, a Város Értetek" pályázati programja a KACAGÓ LIGET rendezvényt. A szervezetek közös gondolkodás, ötletelés után a feladatokat elosztva szervezték meg az egész napos családi rendezvényt.


Le a kalappal az Alföld Turista Egyesület kerékpárosai előtt

Öt nappal ezelőtt már hírt adtunk arról, hogy az Alföldi Turista Egyesület kerékpárosai a 20 évvel ezelőtti kerékpártúrájuk és Petőfi Sándor halálának 170. évfordulójának emlékére az idén is kerékpárral tették meg a Mezőberény - Fehéregyháza távot.


Közös hajtogatás és tánc

Az OPSKMM és a Mezőberényi Orlai Népfőiskola Egyesület 2019. július 26-án este Tánc-Fény-Játék elnevezéssel közös hajtogatásra és közös táncra hívta az érdeklődőket a Kossuth térre.


Népszerű volt a Kerítés tárlat

Kőszegi Ádámné Ancsa 2019. július 26-án 16 és 18 óra között házukhoz, a Madách utca 3. alá Kerítés-tárlatra hívta barátait, ismerőseit és a művészet iránt érdeklődőket. Itt a kerítésre függesztve azokat az újabb festményeit állította k i, amelyeket a nagy közönség még nem láthatott. Ott jártunkkor, 16 óra után nagyon sok érdeklődő nézte meg a képeket.  


Tánc-Fény-Játék


Fehéregyházára indult a kis csapat

2019. július 24-én (szerdán) 7 órakor az Alföld Turista Egyesület szervezésében Mezőberényből a Körös-parti Petőfi Emlékműtől indult el egy lelkes kis csapat Fehéregyházára kerékpárral. 


Ünnepi hulladékszállítási rend

Tisztelt Ingatlanhasználók!

 

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy az augusztus 20-i ünnepre való tekintettel a hulladékszállítás időpontja Mezőberényben az alábbi rend szerint változik:

  • Augusztus 17-én, szombaton szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot augusztus 20-ai, keddi gyűjtési nap helyett a II. körzetben.

Ismét a dobogón álltak a kajakosok

  • Létrehozva: 2019-07-24 09:23
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

2019. július 20-21. között rendezték meg a Körös Kupa – Sándor Tamás Emlékversenyt Szarvason. A viadalon 23 egyesület versenyzője vett részt.


Előadás - A testmozgás szerepe idős korban

A Magyar Rákellenes Liga mezőberényi Alapszervezete és a Mezőberényi Szlovákok Szervezete - együttműködve a Békés Egészségfejlesztési Irodával - tisztelettel várja Önöket 2019. július 25-én 11 órától Zolnai Nóra: A testmozgás szerepe idős korban című előadására a Szlovák Közösségi Házba.


Indulási jogot szereztek az országos bajnokságra

  • Létrehozva: 2019-07-17 09:41
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

2019. július 12-14. között az Újpest-öbölben zajlott a Budapest és Pest megye Bajnokság a Pest megyei egyesületek utánpótlás korú versenyzői számára.  A három napos rendezvényen közel 1200 versenyző 253 futamban mérhette össze erejét.


Harmadik díjat nyert a keresztszemes lakástextília együttes

XXIX. Kisjankó Bori Országos Hímzőpályázat anyagából 2019. június 28-án nyílt kiállítás Mezőkövesden. A pályázaton harmadik díjat nyert a mezőberényi keresztszemes lakástextília együttes.


Piknik mozi előadás elmarad!!!

ELMARAD!

 

 

A VÁRHATÓ KEDVEZŐTLEN IDŐJÁRÁSRA VALÓ TEKINTETTEL A PIKNIK MOZI MÁSIK IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!


Kerítés tárlat




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK