A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - 14-ES STREET JAM FEST

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

    Az RSS hírek nem elérhetők

HURO

14-ES STREET JAM FEST

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-08-06 12:42 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

Egy nap a kosárlabdáról szólt Mezőberényben

 

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg 2018. augusztus 4-én a Mezőberényi Kosárlabda Klub a 14-ES STREET JAM FEST -et. Kis Gergő, Zolnai Róbert és Hegedűs Tibor irányításával több hete szervezték a Piac téri programot, ahol elhelyezésre kerültek a palánkok.

A szervezők kapcsolódó programokkal is kiegészítették a kosárlabda meccseket és a kisgyermekek mini kosárlabda pályán ismerkedhettek, játszhattak a kosárlabdával és arcfestés, csillámtetoválás, ugrálóvár, rajzverseny (melynek díja Braun Ági családi fotózása), léggömb is szórakoztatta a kilátogatókat. Az eseményről a helyi Color Fotó Klub készített fotókat, melyek a Kuttor Bt. jóvoltából nyomtatásra kerültek és a nap végére kis kiállítás állt össze belőle illetve emlékként vihették el a játékosok. A téren került felállításra a MEZŐBERÉNY felirat is, mely kitűnő helyszíne volt a fotók készítésének. A színpad háttérét a helyszínen Henky Maharajah készítette, festette, mely jól visszaadta az egész nap történését.


A 4 a 4 elleni játék, 2 palánkra meccsek és dobóversenyek eredményei:
1. hely : Gospodar Prstenova


Junior kategória győztese:
1. ABGKL


Gyermek kategória:
Csontnélkül


Hárompontos dobóverseny győztese : Fajcsák Dènes


"14"-es lucky shots : Schmidt Zénó


Büntető dobóverseny győztese: Balog Emese

 

A több mint 20 csapat mérkőzése késő estig tartott. A program végén a színpadon Mikee Mykanic, Jam-Balaya, Ketioz, Saiid és rendhagyó alkalomként a visszatért MC Gőz lépett fel és szórakoztatta a sportoló és érdeklődő fiatalokat. A profi művészek színpadra hívtak két helyi fiatalt, Fábián Vincét és Rabi Sándort, akik improvizációjukkal lepték meg a közönséget és kaptak joggal elismerést. A fellépések előtt hip-hop táncosok, a békési NFDS tánccsoport és a budapesti Dance Fusion Gallery, a fellépések alatt a mezőtúri Dj Latency szórakoztatta a jelenlévőket, a hangosításért pedig Plavecz Joci érdemelt köszönetet.

 

A Mezőberényi Kosárlabda Klub az „Esély Otthon”EFOP-1.2.11-16-2017-00002 azonosító számú „A város a Tiétek a város Értetek”pályázati program keretében valósította meg a sportrendezvényt. Az eseményen bemutatkozott a Védő Burok Közhasznú Egyesület "Nem vagy egyedül" drogprevenciós és mentálhigiénés programja, mely az EFOP-1.5.3-16-2017-00097 azonosító számú "Településeinkért" pályázat keretein belül nyújt segítséget a serdülő korúaknak és a fiatal felnőtteknek problémáik megoldásában.

 

Nagy- nagy köszönet a Vadász Sörkert 14-es Pubfood-nak és az egész napos szakmai tevékenységért: Winter Ilona, Balog Emese, Iványi László, Drenyovszki Dániel, Papy Zsolt, Zahorán Kitti,Zsíros Gábor, Jónás Erzsébet, Miklósik Ivett és a gyermek-és egyéb programokat működtető önkéntes segítőknek. A támogató segítséget köszönjük Mezőberény Város Önkormányzatának, OPSKMM, Kuttor Bt, Color Fotó Klub, Bálint Anna, Galó Tamás, Polgárőr Egyesület Mezőberény, Mezőberény '17 Kft, Kolotech Kft., Madary Gáborné, Berény Nyomda, Simcsik Sándor és a Szőttker Bt-nek, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak. Az egész napos hangulatért köszönet Fehér Ádámnak, az egészségünk és biztonságunk védelméért Guti Ambrusnak, a felvételekért Lánczos Dávidnak, a felajánlásért Braun Áginak és a pólókért IPRINT&DESING Kft-nek.


És köszönet mindazoknak, akik az eseményen részt vettek és a hőség ellenére sportszerűen, barátsággal játszották végig a mérkőzéseket.

 

GALÉRIA

 

 

            

 




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. február hónapban

 elhunytak

 

 

Szűcs Imréné szül. Fábián Zsuzsanna, Mezőberény (1932)

 

Solymosi Györgyné szül. Károlyi Zsuzsanna, Mezőberény (1934)

 

Szalai Károly, Mezőberény (1938)

 

Maczkó István (1975)

 

Horváth Imre (1961)

 

Horváth Zoltán (1972)

 

Mészáros Jánosné szül. Lestyán Mária Erzsébet (1941)

 

Fazekas Lajosné szül. Hajkó Mária Magdolna (1951)

Galó János (1952)

 

Megyeri Jánosné szül. Tóth Mária (1951)

 

Kis Ferenc (1930)

 

Kutas Ferenc Géza (1947)

 

 

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok