A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Mi a pálya rendezvény

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Mi a pálya rendezvény

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-11-12 12:52 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

"Mi a pálya" címmel elnevezett rendezvény keretében vállalkozásokat látogattak meg és vállalkozókkal találkoztak a berényi gimnazisták.

"Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni" idézte Walt Disney mondatát Kovácsné Nagy Krisztina, és indította előadását azon a pályaorientációs napon, vállalkozói fórumon, amit a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium a közreműködő Mezőberény Város Önkormányzatával szervezett. A délelőtt folyamán a Mezőberényi Polgármesteri Hivatal, a Fábafém Kft., a Mentőállomás, a Famíliatészta Kft és a Kolotech Kft. nyitotta meg kapuit az érdeklődő diákok előtt. Megismerhették az üzemek működését és nem utolsó sorban a pályaválasztáshoz kaptak segítséget az egészségügy, az ipar, a közigazgatás területein. A fórumon Siklósi István polgármester az "Életpálya modellek" címmel a teljesség igénye nélkül néhány, a gimnáziumban végzett és helyi, országos és nemzetközi eredményeket elért szakember kapcsán emelte ki a tanulás, a pályaválasztás jelentőségét. Az ELTE és a Zwack Szakközépiskola tájékoztatója után Gál Tamás informatikai szakember saját életútját, gimnazista kori tapasztalatait osztotta meg. Kovácsné Nagy Krisztina a Famíliatészta Kft. marketing vezető előadása a tervek, célok, a motiváció jelentőségét emelte ki. Szavai példaértékűek az eredményes pályaválasztás, későbbiekben pedig a munkában elért sikerek területén. Köszönet a gimnázium pedagógusainak, a közreműködő intézmények és vállalkozások vezetőinek, segítőknek. Külön nagy köszönet Kovács Bernadett tanárnőnek a szervező munkáért. 
A rendezvény megvalósítását támogatta Mezőberény Város Önkormányzata " A város a Tietek a város Értetek" EFOP-1.2.11-16-2017-00002- Esély Otthon - pályázati program

 

 

GALÉRIA

 

 




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében