A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Két nap kosárlabda

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Két nap kosárlabda

Nyomtatás
Létrehozva: 2019-08-06 09:59 | Szerző: PmH. Titk. | Kibocsátó: Önkormányzat

Mezőberényben immár második éve az augusztus első hétvégéje a kosárlabdáról szólt. A Mezőberényi Kosárlabda Klub szervezésében a "Város a Tiétek, a Város Értetek" EFOP-1.2.11-16-2017-00002 program keretében rendezett fesztiválra mezőberényi fiatalok mellett számtalan kosárlabdát szerető tért haza, érkezett városunkba.

 

Szép számban voltak a gyermek kosárlabdázók is, akik régóta készülődtek erre a megmérettetésre. A Piac tér kitűnő helyszíne volt a mérkőzéseknek és ezt csak az időjárás borította fel és a döntő mérkőzéseket emiatt a Molnár Miklós Sportcsarnokban játszották le. A szurkolók, vendégek, kilátogatók a mérkőzések mellett a gyermekszigeten is eltölthették az időt, ahol ugrálóvárak, játék kosárlabda, rajz, anyagfestés és arcfestés is várta őket az esély otthonos fiatalok közreműködésével. A téren masszázs az Eurodionett Kft. jelenlétével és vérnyomás és vércukormérés mellett Lédig Gábor személyi edző végzett állapotmérést. A Fotó Color Club jóvoltából pillanatképekből fotókiállítást tekinthettek meg az érdeklődők, melynek eszközeiért a Kuttor Kft-nek jár a köszönet. A szervezett véradáson közel 30 fő vett részt a Piaccsarnokban. A meghirdetett játékgyűjtésen pedig több doboz adomány gyűlt össze, melyek átadásáról a szervezők hírt adnak a későbbiekben. A mérkőzéseken túl Iványi Laci bácsi által vezetett dobóversenyen is összemérhették ügyességüket a játékosok. A díjakat Kis Gergő, Zolnai Róbert, Hegedűs Tibor adták át.

 

A rendezvényen számtalan segítő, önkéntes, támogató intézmény, munkatárs vett részt, közreműködött és munkájukért köszönet illeti őket.

 

 

GALÉRIA

 


Cimkék: kosárlabda  


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2020. június hónapban

házasságot kötöttek

 

Farkas Kristóf és Gyönye Beáta

 

Pecze Péter és Dorozsmai Jozefina

 

Marhás Márk Róbert és Kótai Roberta Klaudia

 

Pálfi János és Kovács Anikó Mónika

 

Udvary Mátyás és Gönci Andrea

2020. június hónapban

 elhunytak

 

Farkas Ferencné szül. Rácz Ilona Mária (1941)

 

Jónás Károlyné szül. Rácz Ágnes Róza (1956)

 

Harmati Györgyné szül. Dusa Ilona (1931)

 

Vasas Pálné szül. Kocsik Ilona (1929)

 

Szekeres Sándor (1956)

 

Radványi Sándor Márton (1926)

 

Borgula Jánosné szül. Adamik Ilona (1940)

 

Sotusné Aranyosi Irén Hajnalka (1949)

 

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok