A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

2017-08-19 - Sportünnep a Berényi Napokon

A Berényi Napok keretében 2017. augusztus 19-én, szombaton megtartott sportnapon a rekkenő hősség ellenére sokan vettek részt. Az események négy helyszínen zajlottak, a legtöbb programnak a Kálmán Fürdő és környéke adott otthont. A fürdő területén, az öltözők előtt a hűvösben a Malom Fitness DSE tartott nyílt edzést. Lehetőség volt sakkozásra is, de ezzel most – talán a kánikula miatt – kevesen éltek. Annál többen vettek részt a hagyományos városi úszóversenyen, gyerekek és felnőttek vetették össze, hogy milyen gyorsan képesek úszni.  

 

A fürdő előtt volt a IV. Kisvárosi Futóverseny rajtja és célja, a versenyre nem csak a megyéből, hanem az ország távolabbi tájairól is érkeztek. Innen indult el a könnyű kerékpártúra is a város környékére.

 

A Martinovics utcai iskolában a VIII. Városi asztalitenisz versenyt és a streetball bajnokságot tartották meg. Az asztalitenisz versenyre 14 gyerek és felnőtt nevezett. A streetball bajnokságon ötfős csapatok vettek részt, négyen lehettek a pályán, egy játékos pedig csere volt, erre tizenkét csapat nevezett.

 

A városi sportpályán hat férfi és három női csapat mérte össze tudását kispályán. A Szalai Barna Tenisz Club nyílt, páros, házi, felnőtt teniszversenyére nyolc páros nevezett. Mint azt dr. Zuberecz Zoltán elnök elmondta, a legidősebb résztvevőjük Balázs Pál 85 éves, a legfiatalabb pedig Hidasi Csabi 13 éves. Szólt arról is, hogy visszatért klubjukba Frey Tibor, aki rögtön fel is ajánlotta, hogy a klub bejáratához új táblát farag.

 

A Városi Ligetben, a bejárattól balra a Mezőberényi Íjászegyesület tartott bemutatót, sokan próbálták ki az íjakat. A színpadon pedig a művelődési központ jóga klubja mutatta be a különböző testtartásokat, légzőgyakorlatokat.

 

Aki valamennyi helyszínt végigjárta, tapasztalhatta, hogy Mezőberényben milyen sokan szeretik a sportot.


A galériában található képek száma: 102



Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK