A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Évadzárás a kajakosoknál

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Évadzárás a kajakosoknál

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-01-02 09:51 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


Megtartotta évzáró rendezvényét a KSI gyomaendrődi kajak szakosztálya. A Körös Hotelben decemberben rendezett eseményen mintegy 150 fő vett részt, köztük 13 mezőberényi gyermek és szüleik.


Kovács ­Gábor edző beszámolójában összefoglalta a lezárt versenyévad legfontosabb eseményeit, legnagyobb eredményeit, és ecsetelte a ­jövőre elérendő célokat. A KSI-s kajakosok idén 9 országos bajnoki címet nyertek, 25 fő szerzett valamilyen színű érmet a bajnokságokon. Hat versenyző, köztük a mezőberényi Wágner Anna­ került be valamilyen korosztályos magyar válogatott keretbe. Edzőtáboroztak Szarvason, de szerveztek tábort a magyar leány­-kölyökválogatott számára Gyomaendrődön is. Kovács Gábor a csapat működésének négy éve alatt folyamatosan meghívást kap a magyar korosztályos válogatottak felkészítésére. A gyomaendrődi csapat az ország egyik legjobb utánpótlás-nevelő egyesületévé nőtte ki magát.

 

Marik Lászlóné, a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekvédelmi­ Egyesületének ­elnöke is felszólalt, aki méltatta a klubban elvégzett munkát és a nagyszerű eredményeket, majd serlegekkel ajándékozta meg a válogatott versenyzőket. Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke kiemelte, hogy ilyen eredményeket, egy jó csapattal csak nagyon kitartó, kemény és lelkiismeretes munkával lehet elérni.

 

Oláh Tamás szakosztályvezető megköszönte az edzők és a versenyzők munkáját, kiemelte a szülők szerepét a sikerekben. Végül Kovácsné Kozma Diána­ edzővel együtt átadták a megérdemelt jutalmakat. Az est további programja vacsora, hajnalig tartó tánc és tombola­húzás volt.

 

A rendezvény díszvendége megjelent a többszörös világ-, és Európa-­bajnok, olimpiai negyedik Tótka­ Sándor, akinek nevelő­edzője Kovács Gábor volt több mint nyolc éven keresztül. Az ünnepséget megtisztelte még többek között Toldi Balázs Gyomaendrőd polgármestere, Hüttner Csaba a magyar felnőtt kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya és Dónusz Éva utánpótlás szövetségi kapitány, valamint a KSI budapesti edzői is.

 

                                               Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor edzők

 

A csapat fotója ITT tekithető meg.


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2020. augusztus hónapban

házasságot kötöttek

 

Gulyás Endre Roland (Mezőberény) és Gurmai Katalin (Mezőberény)

 

Csikós Patrik (Mezőberény) és Hidvégi Mária (Mezőberény)

 

Váradi János (Kamut) és Csomós Erzsébet (Kamut)

 

Halász Máté (Mezőberény) és Schön Noémi (Mezőberény)

 

Földesi Balázs (Igrici) és Vékony Ilona (Mezőberény)

 

Várhegyi Mihály (Mezőberény) és Kovács Hajnalka (Mezőberény)

2020. augusztus hónapban

 elhunytak

 

Ráksi Ferenc Zoltán (1955)

 

Pap Károlyné (1941)

 

Tóth János (1928)

 

Katona Lajos (1952)

 

Burai Sándor (1977)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok