A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Polgárőrök közgyűlése Mezőberényben

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Polgárőrök közgyűlése Mezőberényben

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-03-05 10:27 | Szerző: PmH. Titk.
|
Kibocsátó: Önkormányzat


„Nehéz mérni a polgárőrök megelőzésért tett munkáját…”

 

2018. március 4-én tartotta a Mezőberényi Polgárőr Egyesület éves közgyűlését.


 

Csipke Sándor az egyesület vezetője számolt be a 2017. év tevékenységéről és tájékoztatást nyújtottak az egyesület anyagi helyzetéről. Stabil évet zárva, reménnyel teli évet kezdve köszönte meg a tagok munkáját és kívánt jó munkát az új belépőknek. Siklósi István polgármester csak ismételni tudta, amit korábban is megtett, hogy példaértékű munkát végzett az egyesület. A rendezvények, a civil programok és a lakókért tett tevékenység fontos, hasznos és pótolhatatlan. Köszönet érte az aktív polgárőröknek, a családjaiknak és a támogatóknak. Kiemelte, azt a háttérmunkát is, amelyet elsősorban az adminisztratív területen végeznek az egyesületben, hiszen ma nem működhet egy egyesület e nélkül a pontos, precíz munka nélkül. Jakusovszki Zoltán alezredes az együttműködésről szólt elsősorban, hiszen díjtalanul, ellenszolgáltatás nélkül állnak a polgárőrök a rendőri szolgálatellátás mellett és segítik a folyamatosságot. Kiemelte, hogy nehéz mérni mennyi bűncselekményt, balesetet sikerült megelőzni a polgárőrök állandó jelenlétével, tevékenységével. Gyarmati Sándor megyei elnök is elismerését fejezte ki a mezőberényi polgárőrök munkájáért.

Csipke Sándor beszámolójából valóban tükröződött mindaz, amit egész évben - számunkra már oly természetesnek tűnő módon – tesznek. Ott vannak a városi rendezvényeken, civil eseményeken, lakossági kéréseknek tesznek eleget, helyszíneket biztosítanak, időskorúakra figyelnek, együttműködnek a tanyagondnokkal, rendőrséggel, önkormányzattal, megyei szervekkel, külterületen élőket látogatnak. A legfontosabb azonban, hogy találkozunk velük a városban, hiteles, megbízható városvédőként ott vannak, ahol szükség van rájuk. Az egyesület munkája valóban példaértékű és elismerésre méltó. És, ahogy Polgármester Úr fogalmazott: „Köszönjük, hogy mindenkor számíthatunk Rátok! Jó egészséget, erőt és sok közös évet a csapatnak!”

 

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK