A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Békéscsaba nyerte a tornát

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Békéscsaba nyerte a tornát

Nyomtatás
Létrehozva: 2018-09-08 17:28 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Sport
|
Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.


A IV. Dr. Fekete Nándor Emléktorna résztvevőit 2018. szeptember 8-án a sportpályán köszöntötte Dankó Béla országgyűlési képviselő, az MLSZ elnökségi tagja, a Békés Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke. Dankó Béla hangsúlyozta, sok-sok fejlesztés történt az elmúlt időszakban, de ez önmagában kevés. Szükségesek azok az emberek, akik nevelik a gyerekeket, és kellenek a példaképek, akikre felnézhetnek, és dr. Fekete Nándor ilyen példakép.


Dr. Borbély Zoltán, az MLSZ budapesti alelnöke arról szólt, bár dr. Fekete Nándor elment, de fényképére nézve mégsem szomorkodhatunk, mert ezzel a tornával elindított valamit. 

 

Kajlik Péter, az emléktornát szervező Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány elnöke megfogalmazta, a tornának kettős célja van, egyrészt tiszteletteljes főhajtás dr. Fekete Nándor emléke előtt, másrészt az utánpótlás-nevelés segítése.

 

Dr. Fekete Csongor a Fekete család nevében köszöntötte a megjelenteket. Örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan támogatják a tornát, ezzel őrzik testvére emlékét.

 

Az emléktorna kísérő rendezvényeként dr. Fekete Nándor barátai különböző versenyeket hirdettek, volt célbarúgás, dekázás, hetes rúgás, szlalomfutás, a győztesek ajándékként egy-egy labdát kaptak. Labdarúgó mérkőzés volt a békésszentandrási és a mezőberényi óvodások, valamit dr. Fekete Nándor barátai között is. A Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete arc- és kéztetoválást vállalt. A Famíliatészta Kft. a résztvevőknek sportreggelit és ebédet főzött.     

 

Nyolc U13-as korosztályú csapat versengett az elsőségért: a Ferencváros, az Újpest FC, a Szováta, a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia, a Gyulasport Nonprofit Kft., az OMTK-ULE Orosháza és a Berényi Gyermek FC. A döntőbe az Újpest FC és a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia csapata került, izgalmas mérkőzésen az utolsó pillanatban szerzett góllal Békéscsaba nyert, így ők vihették haza a kupát. Harmadik lett a Ferencváros, a Mezőberényi Gyermek FC csapata a hatodik helyen végzett.

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK