A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Önkéntesek szépítették Mezőberényt

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Önkéntesek szépítették Mezőberényt

Nyomtatás
Létrehozva: 2012-06-01 13:33 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Általános
|
Kibocsátó: Önkormányzat


 

Önkéntesek   szépítették  

M e z ő b e r é n y t

 

 


 

Az elmúlt hónapban két alkalommal is önkéntesek vették kezükbe az ecseteket és festették le először a Medve-fejes tónál lévő játszótér játékait, majd a főtéri padokat, szemeteseket. Önkéntesek, nyugdíjasok, városlakók, akik Barna Márton és Kovács Edina képviselőkkel közösen, szinte órák alatt szépítették meg környezetüket...

Lelkesedésüket mutatta, hogy a főtéri padokat többször is átfestették, pótolták a hiányzó padrészeket és néhány kisebb-nagyobb látható problémát is megoldottak. Rendbe hozták és lefestették a szeméttartókat is. Idősek - fiatalok, aktívak, és úgy gondolták, hogy hasznosan eltöltött idejük, odafigyelésük által, munkájuk sok helyi és számos ideérkezőnek is kellemesebb környezetet, örömet nyújt.

 

A játszótéri munkálatoknál a játszóteret rendszeresen használó gyermekek, szülők, a környék lakói mellett Siklósi István polgármester is erősítette a csapatot. Volt mit csinálni, az elkopott játékok több mint 10 kg festéket igényeltek, számos javítási munkát jelentettek. A szorgos kezek a legkisebbeknek új homokozót is készítettek. Ezen a helyszínen külön öröm volt látni, hogy a fiatalok is lelkesen kivették részüket a munkából, így több generáció együttműködésének lehettünk tanúi.

 

Köszönet a játszótéri munkákért:

Barna Patrik, Bálintné Pikó Márta, Benyovszki Jánosné, Drenyovszki Dia, Hegedűs Jánosné, Hegedűs János Kis Istvánné és gyermekei, Kis Pálné, Szalai Károly, Szalai Károlyné és Szalai Zsolt önkénteseknek.

 

És köszönet azoknak, akik a főtéri padok festését végezték: Adamik Mihályné, Babinszki Jánosné, Balogh Mihályné, Bálintné Pikó Márta, Földesi Zsuzsanna, Hőgye Mihályné, Kiszely Zsuzsanna, Kőfalvi Lászlóné, Mertz Mártonné, Savoltné Zolnai Györgyné, önkénteseknek és Hegedűs Jánosnak, aki a padokat javította.

 

.....és miért is csinálták? Az idősebbek szavait idézve, „azért, mert a tavasz a megújulást, a takarítást, a felújítást, a környezetünk rendbetételét jelenti”. Nekik ez így természetes és azt gondolták, hogy közösen, együtt, ugyanígy tesznek a tágabb környezetükért, Mezőberényért is. 

Még egyszer Köszönet nekik érte!

 

 

Az eseményről készült képek megtekinthetőek ide kattintva


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK