A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Vámos Mercédesz, Mezőberény és a Nemzeti Vágta

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

HURO

Vámos Mercédesz, Mezőberény és a Nemzeti Vágta

Nyomtatás
Létrehozva: 2020-08-11 09:55 | Szerző: PmH. Titk.
Kategória: Innen-onnan
|
Kibocsátó: Önkormányzat


2020. augusztus 16-án Vámos Mercédesz neve mellett Mezőberény neve hangzik el a Nemzeti Vágta regionális előfutamában Gyenesdiáson. Egy törékeny mezőberényi kisleány neve, aki Mezőberényben született, itt nőtt fel és itt élnek szülei, nagyszülei, rokonai, barátai.


 

Kicsi kora óta lovagol, itt szerette meg a lovakat és már akkor tudta, hogy minden álma a lovakkal való nehéz és nem veszélytelen foglalkozás lesz. Gyermekként nyári lovas táborokba, ha tehette elsőként érkezett és utolsóként távozott. Szóval az indíttatás meg volt és a féltés mellett a szülői, nagyszülői támogatás. Azóta is imádja, szereti a lovakat és dolgozik nap, mint nap álmaiért. Korán kel, szívvel- lélekkel dolgozik a lovakkal, hallatlan energiákat mozgat meg.

Ma már elmondhatja, hogy 15 év aktív lovaglás, a sok-sok munka, kitartás meghozta az eredményt, hiszen lovakat tréningezik, versenyeken indul s az utóbbi idők legjobb női lovasaként győzelemre törekszik kedvenceivel.

Ért a lovak nyelvén, mozdulatai, minden megmozdulása ezt igazolják. Egyszerűen szereti, amit csinál, ezért él, dolgozik és ez az élete. 

Ez a törékeny hölgy, Vámos Mercédesz az idén tehát a 2020-as Nemzeti Vágtán szülővárosát, Mezőberényt képviseli Kósa Sándor és családjának lovával, Déva Jutka (Móni), becenevén Szenvedéllyel. Az elő vágtának 2020. augusztus 16-án Gyenesdiás ad otthont.

És, ahogy ő maga többször nyilatkozta, imádja Szenvedélyt, aki ezerszer megleckézteti, de ezeregyszer meghálálja a törődést, akivel sokszor nehéz, de végül szívét, lelkét belerakva meghálálja, aki rengeteg mindent tanított neki és elnyerte bizalmát.

Kitartásodra, elért eredményeidre büszkék vagyunk és arra, hogy vállaltad, Mezőberényiként, Mezőberényért ülőd meg a lovat!

Szurkoljunk Mercinek és Szenvedélynek 2020. augusztus 16-án!

 

 

GALÉRIA


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2020. augusztus hónapban

házasságot kötöttek

 

Gulyás Endre Roland (Mezőberény) és Gurmai Katalin (Mezőberény)

 

Csikós Patrik (Mezőberény) és Hidvégi Mária (Mezőberény)

 

Váradi János (Kamut) és Csomós Erzsébet (Kamut)

 

Halász Máté (Mezőberény) és Schön Noémi (Mezőberény)

 

Földesi Balázs (Igrici) és Vékony Ilona (Mezőberény)

 

Várhegyi Mihály (Mezőberény) és Kovács Hajnalka (Mezőberény)

2020. augusztus hónapban

 elhunytak

 

Ráksi Ferenc Zoltán (1955)

 

Pap Károlyné (1941)

 

Tóth János (1928)

 

Katona Lajos (1952)

 

Burai Sándor (1977)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok