A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város - Dr. Bak Mihályra emlékeztek

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

    Az RSS hírek nem elérhetők

HURO

Dr. Bak Mihályra emlékeztek

Nyomtatás
Létrehozva: 2020-10-05 11:30 | Szerző: PmH. Titk.
|
Kibocsátó: Önkormányzat


Az Magyar Rákellenes Liga helyi alapszervezete Mezőberény város Önkormányzatával közösen 2020. október 2-án szervezte meg Dr. Bak Mihály szülész-nőgyógyász szobrának koszorúzását, az emlékezés virágainak elhelyezését. Az eseményen Dr. Emődi Emese fogszakorvos, címzetes főorvos emlékezett a köztiszteletben álló orvosra, a mindenki által ismert Miska bácsira.


 

Az elmondott személyes történetek meghitté tették az emlékezést és volt, hogy mosolyt csalt az arcokra, hiszen szinte hallani vélhették a szavait azok, akik ismerték őt.
 
A járványügyi helyzet nem tette lehetővé, hogy a mellrák elleni küzdelem figyelem felhívásához kapcsolódva a séta is megszervezésre kerüljön, ám a rózsaszín szalagokat felkötöttük egy közös szalagra, mely a jelképes összefogást is jelentette ezen a napon. Szeptember 26-án azonban a mezőberényi Motorosok Baráti Köre ennek felhívására ültek motorra a rózsaszín pólóban és szalagokkal.
 
Paczuk Gabi színművész záróéneke, a Márta dala most is, mint már több éve, a rendezvény zárásaként hangzott el. Jelenlétével megtisztelte az emlékezést és koszorúzott Rozványi Balázs a Liga elnöke és Siklósi István polgármester. Az önkormányzat nevében Dr. Burján Katalin és Körösi Mihály alpolgármester helyezte el a megemlékezés virágait.
 
Köszönet az Oroszlán Gyógyszertár munkatársainak, a Mezőberényi Mazsorett Együttesnek és az OPSKMM-nek a közreműködésért.
 
 
 
 
 
--


Írjon üzenetet a hírrel kapcsolatban.


Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2021. november hónapban

házasságot kötöttek

 

Balogh Márk (Mezőberény) és Mezei Alexandra (Mezőberény)

2021. november hónapban

 elhunytak

 

Domokos Gáborné szül. Mercz Magdolna Ilona (1934)

 

Sija Mihályné szül. Fábián Mária (1932)

 

Emrich Mártonné szül. Szőke Rozália Anna (1930)

 

Geleta Lászlóné szül. Kovács Éva Julianna (1936)

 

Batki István Tiborné szül. Bacsó Margit (1941)

 

Nagy Péterné szül. Balog Erzsébet (1935)

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok