A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Hírek

Dalostalálkozó a Közösségek Hetén

Mezőberényben minden esztendőben Dalostalálkozó keretében emlékeznek meg Szabó Antal és Szabó Antalné karvezetőkről, az idén erre 2019. május 12-én – a Közösségek Hete rendezvénysorozat keretében – került sor a Művelődési Központban.


2019. évi képzések

Álláskeresők figyelem!

Ingyenes képzési lehetőség a Békés Megyei Kormányhviatal Békési Járási HIvatal Foglalkoztatási Osztálya által (munkaügyi kirendeltség).


A levéltár könyvbemutatója a Közösségek Hetén

A Közösségek Hete rendezvénysorozat keretében MNL Békés Megyei Levéltárának Körök, egyletek – A civil társadalom története a dualizmus kori Békés megyében című képes albumát mutatta be dr. Erdész Ádám, a levéltár igazgatója kollégáival 2019. május 9-én a Muzeális Gyűjteményben.


Mesekosár a Közösségek Hetén

A Közösségek Hete rendezvénysorozat keretében a Mesekosár című alsó tagozatosoknak szóló kulturális órán 2019. május 9-én a Könyvtárban a gyerekek a Furulyás Palkó című meséhez kapcsolódóan bürökdudát és csörgődobot készítettek. A ritmushangszereket újrahasznosítható anyagokból készítették el, és otthoni használatra hazavitték.


Közéletről kulturáltan


Kérdőív Mezőberény értékeinek lakossági megítéléséhez

A 10 perces kérdőív anonim, a megadott adatok és információk a Mezőberény Fenntartható Fejlődésének Programja - Local Agenda 21 program felülvizsgálatában kerülnek felhasználásra.

 

A kérdőív ITT érhető el.


Könyvek a magyarországi németekről

A Közösségek Hete rendezvénysorozat keretében a magyarországi németekről szóló könyveket mutatott be 2019. május 8-án a Könyvtárban Lóczy István, az Imedias Kiadó vezetője.


Csendes megemlékezés

A Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Mezőberényi Német Hagyományápoló Egyesület 2019. május 7-én csendes megemlékezést tartott az 1946-ban kitelepített német családok emlékére.


Közösségek Hete 2019


Elismeréseket adtak át a tűzoltóknak

Mezőberény volt a helyszíne a tűzoltóság napja alkalmából rendezett megyei tűzoltó ünnepségnek és elismerések átadásának 2019. május 3-án. A rendezvényen az elismerések átadása előtt megemlékeztek a tűzoltók védőszentjéről, Szent Flóriánról és rövid műsort tekinthettek meg a Berény Táncegyüttes előadásában. 


Elektronikai hulladékgyűjtés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. május 8-án, 9-én és 11-én, három napon keresztül lehetőség van elektronikai hulladék ingyenes leadására a Sportpálya előtti részen kihelyezett konténerbe.


Ballagó diákok fogadása a Városházán

2019. május 2-án Siklósi István polgármester a Városházán fogadta a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium végzős diákjait. A már hagyományosnak számító fogadáson Polgármester Úr útravaló szavai után apró ajándékot adott át a város nevében, és sikeres érettségit kívánt a több mint 100 tanulónak.


Zalai Mihály fogadóórát tartott Mezőberényben

A Békés Megyei Önkormányzat fogadóóra elnevezésű programsorozat részeként Mezőberénybe látogatott Zalai Mihály elnök úr 2019. április 30-án. A Városházán a képviselők és a városlakók számára is mód nyílott arra, hogy személyesen mondhassák el gondjaikat, problémáikat, észrevételeiket, feltegyék kérdéseiket.


Az eső nem mosta el a fáklyás felvonulást

Bár 2019. április 30-án délután többször is esett, 20 órára elállt, így a fáklyás felvonulás nem maradt el.


A mezőberényi kajakosok idei első érmei

  • Létrehozva: 2019-04-30 17:12
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

2019. április 27-én került megrendezésre az A-Híd Építő Kupa - Öbölkör Bajnokság Budapest.


Mezőberényi kick-boxosok az Austrian Classics-on

Április 12. és 14. között került megrendezésre a WAKO világkupasorozatának osztrák fordulója, az Austrian Classics Tirol tartomány festői szépségű fővárosában, Innsbruckban. A versenyen részt vett a mezőberényi HED-LAND Sportcsarnok SE kick-box szakosztálya is.


Zalai Mihály fogadóórája

A Békés Megyei Önkormányzat fogadóóra elnevezésű programsorozatot indított 2015 tavaszán. Minden hónapban változó helyszíneken tart fogadóórát a megyei elnök és alelnökei. Mezőberénybe Zalai Mihály elnök úr látogat 2019. április 30-án (kedden) 14 órakor, a lakosságot 15.00 órától várja a Városháza 15. sz. termébe (Mezőberény, Kossuth tér 1.).


Benépesült a Szlovák Közösségi Ház Mezőberényben

2019. április 27-én délután a Tájház Napok alkalmával nyitotta ki kapuit a Szlovák Közösségi Ház. A szlovákok közössége most is kitett magáért, és mint mindig, most is valami újdonsággal rukkoltak elő.




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK