A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

Hősi Halottaink

Ipari park

TÁMOP Projektek

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Pályázatfigyelő

    Az RSS hírek nem elérhetők

HURO

Hírek

10 éves lett a Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete

2019. április 13-án a Berény Szállóban ünnepelte az egyesület a 10 éves évfordulóját. Hajdú Viktor és Sólyom Petra táncával nyitották meg az eseményt, majd Hajdú Józsefné, az egyesület elnöke köszöntötte a résztvevőket. Siklósi István polgármester Jubileumi Emléklap átadása mellett hangsúlyozta az egyesület munkájának fontosságát, hogy ma már a város egyik meghatározó egyesülete, akik segítséget nyújtanak és közösséget alkotnak. Timárné Csák Tímea és Kis Pálné Julcsi Mosoly-díjakat és Emléklapokat adott át mindazoknak, akik támogatásukkal, önkéntes munkájukkal az egyesület munkáját évek óta segítik. (Ajándék járt a férjeknek is, akik feleségük mellett állnak az egyesületi munkában.) 


Kicsi, pici, de a miénk

A Berényi Futókör, a Plavecz család kezdeményezésére immár második alkalommal hirdette meg, hogy 2019. április 15-én tojásfát készít, díszít és vár minden érdeklődőt a Berény Szálló előtti térre.


Álláspályázat

Mezőberény Város Óvodai Intézménye a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet

karbantartó-udvaros

munkakör betöltésére.


UNIQA Mobil Egészségközpont Mezőberényben


Ünnepi hulladékszállítási rend és lomtalanítás

Tisztelt Ingatlanhasználók!

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy a húsvéti ünnepekre és a munka ünnepére (május 1-e) való tekintettel a hulladékszállítás időpontja Mezőberényben, az alábbi rend szerint változik:

Április 18-án, (csütörtök) szállítják el a cég munkatársai a szelektív hulladékot április 19-e (péntek) helyett az I. a II. a III. és a IV. körzetben.

Április 24-én (szerda) lesz elszállítva a kommunális (vegyes) hulladék április 22-e helyett (hétfő) az I. körzetben.

Április 30-án (kedd) szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot május 1-e (szerda) helyett a III. körzetben.


Az eső félbeszakította a zöldág-járást

A Mosolygó Központi Óvoda a Művelődési Központtal és a „Leg a láb” Alapfokú Művészeti Iskolával közösen 2019. április 12-én – a Föld napja alkalmából – tavaszköszöntő zöldág-járást tartott. A menet a Mosolygó Központi Óvodától a Berény Szállóig tartott, és azt a Nyeregben Alapítvány két lovasa vezette.


Országos szemétgyűjtési akció

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. április 29-én újraindítja a korábbi sikeres szemétgyűjtési akcióját, immár „Jobb, ha el se dobod!” címmel. A társaság célja, hogy már rövid távon is érezhető szemléletváltozást érjen el a lakosság körében, ugyanis csak idén mintegy 1,5 milliárd forintot költ el a szemétszedési munkákra, melynek döntő többségét az illegálisan lerakott hulladék összegyűjtése és elszállítása tesz ki. Az akcióhoz 2019. április 17-ig várja a Magyar Közút az önkéntesek csatlakozását online felületén.


Kórházvonattal a Don-kanyarban – fotókiállítás


A bátor kiskacsák c. darab a mezőberényi óvónők előadásában

2019. április 10-én, újabb remek előadással lepte meg a jelenlévőket a Mezőberény Város Óvodai Intézményének Színjátszó Köre, akik évek óta készülnek óvodásoknak, kis iskolásoknak, hogy előadjanak egy-egy vidám darabot. 

 


Nagy munkában a berényi hímzők

Nagy munkában van az OPSKMM Hímző szakköre, egyszerre három pályázatra készülnek.


Költészet napja Závada Péterrel

A magyar költészet napja alkalmából 2019. április 8-án az OPSKMM vendége volt Závada Péter költő, drámaíró és zenész. A szerzővel Bancsi Árpád középiskolai irodalomtanár – félszáznál több érdeklődő előtt – beszélgetett a Művelődési Központban.


Országos mazsorett bajnok lett a Mezőberényi Mazsorett Együttes két szólistája

2019. április 6-án került megrendezésre a Magyar Majorette Szervezetek Szövetsége és a Virtus Majorette SE szervezésében a 2019. évi Országos Majorette Bajnokság Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban.


A megyefutás Mezőberényben

  • Létrehozva: 2019-04-08 16:06
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

A VI. Megyefutás 2019. április 8-án 14 óra körül érkezett Mezőberénybe. Siklósi István polgármester a Kossuth téren fogadta a futókat. Tóth László futónagykövet elmondta, 13 nap alatt 68 települést érintve társaival összesen 710 kilométert tesz meg, naponta átlagban 50-60 kilométert. Az akcióval az a célja, hogy a futást népszerűsítse. Jövőre azt tervezi, hogy a megyefutás a megye valamennyi települést érinti.    


Telt ház előtt a Musical show

A Musical show című produkciót 2019. április 6-án telt ház előtt mutatták be a Művelődési Központ színháztermében. A közönség neves művészek: Makrai Pál, Polyák Rita és Vikidál Gyula, illetve fiatal tehetségek előadásában ismert musical-ekből magyar és világslágereket hallhattak.    


Költészet napi verses - zenés megemlékezés


Álljunk meg egy versre!


Porcelánbaba kiállítás

A kardoskúti Kisné Károlyi Marianna gyűjteményéből álló porcelánbaba kiállítást 2019. április 4-én nyitotta meg a Művelődési Központban Smiriné Kokauszki Erika, az OPSKMM igazgatója.




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Mezőberény Webkamera

webkamera

Mezőberény Mobile

mbmobile kép

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. február hónapban

 elhunytak

 

 

Szűcs Imréné szül. Fábián Zsuzsanna, Mezőberény (1932)

 

Solymosi Györgyné szül. Károlyi Zsuzsanna, Mezőberény (1934)

 

Szalai Károly, Mezőberény (1938)

 

Maczkó István (1975)

 

Horváth Imre (1961)

 

Horváth Zoltán (1972)

 

Mészáros Jánosné szül. Lestyán Mária Erzsébet (1941)

 

Fazekas Lajosné szül. Hajkó Mária Magdolna (1951)

Galó János (1952)

 

Megyeri Jánosné szül. Tóth Mária (1951)

 

Kis Ferenc (1930)

 

Kutas Ferenc Géza (1947)

 

 

Origami, Mezőberény

origami logo

Látogató statisztika

JOGpontOK

jogpontok