A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Hírek

Álláspályázat

 A Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet

Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat

szakács

munkakör betöltésére.


A majális részletes programja


Táncvizsga teltház előtt

A kezdő, haladó és jelvényszerző táncosok Hajas Tibor táncpedagógussal 2017. januárban kezdték el a közös munkát, és sok-sok tanulás, gyakorlás után április 27-én jutottak el a táncvizsgához. A Művelődési Központ zsúfolásig megtelt színháztermében 31 kezdő, 11 haladó, 13 bronz-ezüst jelvényszerző, 15 arany jelvényszerző és 11 aranysztár jelvényszerző táncos adott számot felkészültségéről.


Állati hulladéklerakóhellyel kapcsolatos változások

2018. május 1-től változik az

állati hulladéklerakóhely üzemeltetője.

Kérjük, telefonon hívják:

70/4275092 (Zahorán Katalin)

 

TOVÁBBRA IS KIZÁRÓLAG LAKOSSÁGI CÉLOKRA

 

Nem fogad üzleti alapon dolgozó állattartóktól, illetve kereskedelmi célú élelmiszer előállításából származó mellékterméket.

 

AZ ILLETÉKTELEN VESZÉLYES HULLADÉK LERAKÁS BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL.


Faültetés az újszülötteknek

Mezőberényben a Városi Ligetben 2018. április 26-án 104 tavaly világra jött kisgyermek tiszteletére ültettek fát. A Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. „Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát!” mozgalmához 2010-ben kapcsolódott a város, és ennek értelmében az előző, 2017. évben született gyermekek számával azonos tölgy- és hárscsemetét kapott a társaságtól.


Pannonhalma-Ravazdi túrák

  • Létrehozva: 2018-04-26 14:10
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

Az Alföld Turista Egyesület április 14-én rendezte meg a Ravazdi túrákat. A jelentős távolság miatt már egy nappal korábban, pénteken indultunk el autóval Mezőberényből. A Szent Jakab Vendégházban aludtunk Pannonhalmán.


Mezőberényben az Arany-busz

Békés megyei körútja során 2018. április 26-án Mezőberénybe érkezett a Petőfi Irodalmi Múzeum Arany János születése 200. évfordulójára készített mozgó kiállítása. Az úgynevezett Arany-busz a piacéren parkolt le, pontos időbeosztás szerint ide látogattak el az iskolai osztályok.


Az Arany 200 Busz a piactéren

Április 26-án 8 és 16 óra között látogatható Mezőberényben, a Piactéren a Petőfi Irodalmi Múzeum Arany János születésnapjának 200. évfordulójára rendezett mozgókiállítása.

 


Tavaszi túra a hegyekben

  • Létrehozva: 2018-04-25 10:59
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

Az Alföld Turista Egyesület jóvoltából egy kisbusznyi lelkes túrázó április 22-én felkerekedett, hogy meghódítsa a romániai hegyeket.


Álláspályázat

Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Mezőberény ’17 Városüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban Kft.) ügyvezető munkaköre betöltésére.


Újra Megye Futás Mezőberényben

Megható pillanatokkal indult a futók indulása a Mezőberény táblától. Tóth László futónagykövet a futókocsiban ülő Fábián Ágival az élen indult a városközpont felé és utána több mint száz futó, futópalánta.


Közös munka a diákokkal

A Mezőberényi Szlovákok Szervezete tagjai a Pro Novum Innovációs Egyesület támogatásával önkéntes takarítást szervezett a Fő út 2. belső udvarán 2018. április 20-án. A kezdeményezéshez a Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium diákjai is csatlakoztak és közös erővel szépítették meg az udvart.


Külföldi diákok a Városházán

2018. április 20-án Siklósi István polgármester fogadta a Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumba érkezett lingeni diákokat a Városházán.


Tisztújító Taggyűlés az Ipartestületnél

A Mezőberény és Körzete Iparosok és Vállalkozók Egyesülete 2018. március 24-én tartotta éves taggyűlését, ahol tisztújítás is történt.

Az egyesület elnöke Kovács Tibor, alelnöke Balta Roland lett. Elnökségi tagok: Schafer Zoltán, Kurilla Olivér, Vida Attila. A Felügyelő Bizottság elnöke Takács Imre lett, a Felügyelő Bizottság tagjai Kornyis Béláné és Róth Mihály.


Arany minősítés a népdalkörnek

KÓTA Országos- és Térségi Népzenei Minősítő Versenyén vett részt a Berényi Népdalkör 2018. április 22-én.
A 2016-es „Kiváló”, majd a 2016-os „Ezüst” után a Berényi Népdalkör Arany minősítést kapott a szakmai zsűritől.

 

GALÉRIA

 

 


Tavaszköszöntő zöldágjárás

A Mosolygó Központi Óvoda a Művelődési Központtal és a „Leg a láb” Művészeti Iskolával közösen 2018. április 20-án – a Föld napja alkalmából – tavaszköszöntő zöldágjárást tartott. A menetet a Nyeregben Alapítvány két lovasa vezette, és a Mosolygó Központi Óvodától a Berény Szállóig tartott. 


Lomtalanítási nap

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Dareh Bázis Zrt. által 2018. május 5-ére tervezett lomtalanítási nap a gimnáziumi ballagási ünnepség miatt  2018. május 12-én (szombaton) kerül megtartásra.

Kérjük, hogy az elszállításra váró lomot reggel 6 óráig helyezzék az ingatlan elé, melyet cégünk díjmentesen elszállít.

 

A TAPPE Hulladékgazdálkodási, Köztisztasági és Szolgáltató Kft. tájékoztatása alapján a 2018. évre vonatkozó szállítási terv kiegészül +2 zöldhulladék-begyűjtési időponttal, melyek a következők:

November 23.

December 19.


5. Megye Futás




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK