A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében

Hírek

Tizenhét személyes Ford kisbuszt kaptak

  • Létrehozva: 2016-08-19 08:25
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

A XX. Berényi Napok keretében 2016. augusztus 18-án az OPSKK Muzeális Gyűjteményében Dankó Béla, az MLSZ elnökségének tagja, a Békés Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke nyitotta meg a Berényi Gyermek FC relikviák című kiállítását, az egyesület megalakulásának 15. évfordulója alkalmából. 


Belső tájakon

A XX. Berényi Napok keretében 2016. augusztus 18-án az OPSKK Művelődési Központjában Hegedüs János festőművész, a kiállító édesapja nyitotta meg Hegedus Ioan Andrei SZÍN/FORMA című kiállítását.


Az ember szépsége, érzelmei

A XX. Berényi Napok keretében 2016. augusztus 18-án az OPSKK Művelődési Központjában Braun Adél nyitotta meg Braun Ági – ÉLETÚT című fotókiállítását.


Sokoldalú berényi alkotók

A XX. Berényi Napok keretében augusztus 17-én az OPSKK Művelődési Központjában Körösi Mihály, a Humánügyi Bizottság és a Települési Értéktár Bizottság elnöke nyitotta meg a Mezőberényi alkotók palettája című kiállítást.  A tárlaton bemutatkozik az intézmény díszítőművészeti köre, foltvarró szakköre, illetve a csipkekészítő szakköre, továbbá Tűzben olvadt színek címmel Gugolya Márta tűzzománcai és Kovácsné Osán Ágnes kerámiái láthatók.


Testvérvárosi KÖZ-PONT

Szabadtéri közösségi tér Mezőberényben a Gyomai út és az Eötvös utca sarkon.

Mezőberény 2016. augusztus 18-22. között várja testvérvárosaiból, Gronauból, Münsingenből, Gútáról, Csantavérről és Szovátáról érkezett vendégeit. A város felkérésére ebből az alkalomra készítette el Fülöp Antal és Kőszeginé Ancsa a Gyomai út-Eötvös utca sarkán lévő telekre azt a testvérvárosi kapcsolatokat jelképező kompozíciót, melyet megtekinthetnek az ideérkezők.


Agyagfigurák a konyhaasztalról

A XX. Berényi Napok keretében augusztus 15-én az OPSKK Művelődési Központjában az eddig festőként ismert Beke Kata szobraiból készült „Agyagfigurák a konyhaasztalról” című kiállításon  Nagy Ferenc, a Baráti Egylet Mezőberényért korábbi elnöke megnyitó beszédét  Fábián Zsolt, az intézmény igazgató-helyettese tolmácsolta.  


Csendes megemlékezés a kitelepítettek emlékére

Szeptember 3-án déli 12 órakor a szokásos módon ismét csendes megemlékezést tartunk az 1951-es budapesti kitelepítettek emlékére. Szeretettel várunk mindenkit.


Gútai Búcsúban mutatkozott be Mezőberényből a Települési Értéktár

2016. augusztus 12-14. között a Gútai Búcsúban mutatkozott be a Mezőberényi Települési Értéktár Bizottság és partnerszervezete a Mezőberényi Szlovákok Szervezete és a Berény Táncegyüttes. Közös Értékeink ITT és OTT! Értékgyűjtő munka Gútán és Mezőberényben - címmel, a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének és kutatásának, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt HUNG-2015 nyertes pályázata tette lehetővé, hogy a program létrejöjjön.


BN2016

XX. Berényi Napok 2016. augusztus 19-21.


Szúnyoggyérítés 2016.08.12.

A Szemp Air Konzorcium Mezőberény illetékességi területén 2016. augusztus 12-én légi és földi kémiai szúnyogirtást végez.

Rossz idő esetén tartaléknapok: 2016. augusztus 13-15.


Szúnyoggyérítés 2016. augusztus 1. és 4.

A Szemp Air Légiszolgáltató Kft. Mezőberény illetékességi területén

2016. augusztus 1-én, valamint 4-én szúnyoggyérítést végez.

Rossz idő esetén tartaléknapok:

2016.  augusztus 2. valamint 5. és 6.


Kacagó liget 2016.

A Nagycsaládosok Mezőberényi Egyesülete szervezésében 2016. július 24-én benépesült a Városi Liget.


Elismerések a mezőberényi polgárőröknek

2016. július 23-án Ecsegfalván rendezték meg a XVI. Békés Megyei Polgárőr Napot és adtak át elismeréseket. Az eseményen részt vett Siklósi István Mezőberény Város polgármestere is és személyesen mondott köszönetet a polgárőrök ünnepén Csipke Sándornak, a Mezőberényi Polgárőr Egyesület elnökének az egész éves önzetlen munkájáért, az egyesület vezetéséért, a közrend, közbiztonság, bűnmegelőzés terén végzett tevékenységéért.


Kajakozás a Hosszú-tónál

A KSI gyomaendrődi kajak-kenu szakosztálya 2016. július 23-án, (szombat) 10 órától kitelepült edzést tartott a Tópart Étterem mögötti Hosszú-tavon.


Anna-bál Mezőberényben

A "Fogjunk Össze" Közhasznú Egyesület jó pár éve már, hogy megálmodta, kitalálta, megszervezte hagyományteremtő szándékkal az Anna-bált, melynek nagy érdeme, hogy az intézmény foglalkoztatottjai is részt vesznek a mulatságon, a műsorban közreműködnek, táncolnak, közösen szórakoznak.


Tappe Kft. tájékoztatója

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a TAPPE Hulladékgazdálkodási, Köztisztasági, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot jelölte ki 2016. január 1. napjától Mezőberény településen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ideiglenes ellátására.

A kirendelő határozat szerint a szolgáltatási díjakra az ideiglenes ellátásra kötelezett közszolgáltató a jogosult, alanyi jogon állítja ki a közszolgáltatási számlákat és szedi be a határozatban szereplő közszolgáltatási díjakat.


OPSKK Erzsébet Tábor előjelentkezési felhívás

Az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ az Erzsébet program keretében

Napközis Erzsébet-tábor

megrendezésére nyújt be pályázatot.

A pályázatunkat a 7-13 éves korosztály számára, 2016. augusztus 8-12. között,  hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között megrendezésre kerülő táborra nyújtjuk be. 


Kajakozz velünk!

A KSI gyomaendrődi kajak-kenu szakosztálya 2016. július 23-án (szombat) 10 órától kitelepült edzést tart a Tópart Étterem mögötti Hosszú-tavon.




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Origami, Mezőberény

origami logo

Hősi Halottaink

JOGpontOK