A Javascript futtatási lehetőség nincs bekapcsolva böngészőjében, ezáltal az oldal korlátozottan tekinthető meg! Kérjük kapcsolja be!
Mezőberény Város

Elérhetőségek

5650 Mezőberény, Kossuth tér 1.
Tel: 06/66/515-515
E-mail: info(kukac)mezobereny(pont)hu

Önkormányzati Hivatali Portál - Elektronikus ügyintézés

(EFOP) Településeinkért - A humán közszolgáltatások térségi szintű, összehangolt fejlesztése

ÁROP pályázatok

KÖZOP pályázatok

Hírek

Faültetés a 2015-ben született gyermekeknek

Mezőberény Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját a

“Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát” programra.

Városunk a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt.-től  a 2015. évben született gyermekek számával azonos facsemetét kapott ajándékba.

 

Az ünnepélyes faültetésre 2016. április 26-án (kedd) 1500 órától kerül sor a Medvefejes tónál, a Tulipán utca felőli területen.


Majális a Városi Ligetben


Petőfi versmondó verseny

ÁLTALÁNOS ISKOLAI TANULÓKNAK

2016. ÁPRILIS 26-27.


Múzeumi Esték


Táncvizsga bemutató

Az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ színháztermében teltház előtt mutatkoztak be a 2015/2016-os évad tánciskolás diákjai 2016. április 23-án. Az idei évben huszonnégy pár kezdő, huszonhét pár haladó és tizennégy pár jelvényszerző fiatal lépett színpadra.

A kezdő csoportban immár hagyomány a bálkirály és bálkirálynő választás. Idén a legtöbb szavazatott Jakab Krisztina Viktória és Kovács György Krisztián kapták.


Jótékonysági est Szuróka Norbi gyógyíttatásáért

Szuróka Norbi történetét és családját csaknem minden mezőberényi lakos ismeri. Több alkalommal indult kezdeményezés, hogy a családot támogassák, Norbika gyógyulását segítsék. A kisfiú súlyos oxigénhiánnyal született, amelynek következményeként képtelen az önálló mozgásra és 24 órás felügyeletet igényel, ami hatalmas terhet ró a szülőkre. Időközben újabb lehetőség nyílt a család számára. Egy bécsi műtéttel, őssejt beültetésével elérhetővé válna, hogy a kisfiú önállóan mozogjon. A hír hallatán a TÍZVÁROS Alapítvány egy jótékonysági est szervezésébe kezdett. A széleskörű összefogás eredményeként egész estés, színpadi produkciókban gazdag rendezvényt sikerült a szervezőknek megvalósítani 2016. április 15-én az OPSKK Művelődési Központjában.


2016. évi lovas tábor

A Nyeregben Alapítvány

nyári lovastábort szervez

5-15 éves gyerekek részére Mezőberényben.

 


Szúnyoggyérítés 2016.04.26.

A Szemp Air Légiszolgáltató Kft. Mezőberény illetékességi területén 2016. április 26-án légi és földi kémiai szúnyoggyérítést végez.

Rossz idő esetén tartaléknap: 2016. április 27., április 28., április 29.


Zöldágjárás


Mesélj nekem Berg Judittal


Szent György-napi családi táncház

Immár hetedik alkalommal rendeztük meg soron következő, jeles naphoz kapcsolódó családi táncházunkat a Magyarvégesi Óvodában. Ezeken a délutánokon oldott, tevékenykedtető formában mutatjuk be felnőtt és gyermek, kívülálló és óvodánkhoz tartozó, laikus és „szakmai” közönség számára egyaránt óvodánk arculatát, benne a hagyományok helyét, szerepét, fontosságát.


NAV kihelyezett ügyfélszolgálat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2016. április 19-én (kedd) 10-14 óráig kihelyezett ügyfélszolgálatot tart Mezőberényben a Polgármesteri Hivatalban, ahol szakemberek nyújtanak segítséget a személyijövedelemadó-bevallás kitöltéséhez, elkészítéséhez.

 


Fotópályázat

2016. április 24-én (vasárnap) 14.30-kor a Gútai Művelődési Központban kerül sor a "Megőrzendő értékeink a diákfotós szemével" c. fotókiállítás megnyitójára és díjátadójára.


Saul fia című film az OPSKKban

 


Felhívás

2016. március 22-én a Mezőberényi Rendőrőrs előtt találtak egy 26-os női kerékpárt, mely átadásra került a Mezőberényi Polgármesteri Hivatal részére. Az illetékes közterület-felügyelő várja  az  eredeti tulajdonosának jelentkezését, aki bizonyítás után, ügyfélfogadási idő alatt átveheti a vélhetően eltulajdonított kerékpárját.


Álláspályázat

Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat

                       

a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet

Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat

tanyagondnok

munkakör betöltésére.


44 település 11 nap 518 lefutott kilométer

  • Létrehozva: 2016-04-14 13:21
  • Szerző: PmH. Titk.
  • Kategória: Sport
  • Kibocsátó: O.P.S.K.M.M.

Április 6-án reggel 9 órakor Békéscsaba főteréről indult el a III. Békes megye futás. Tóth László, békéscsabai BSI Futónagykövet és kísérői tíz napon át az egészséges életmód, a mozgás, ezen belül a futás népszerűsítése érdekében szelik a kilométereket.


Segítünk, hogy Te is segíts

Az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ és a Városi Nyugdíjas Klub együttműködésében valósult meg április 13-án a mezőberényi mentőállomás dolgozóinak bemutatóval egybekötött előadása, amelyet kifejezetten erre az alkalomra állítottak össze.




Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Mezőberény a "finoman elbűvölő település" nevében nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm a világhálón városunkba érkező vendégeket, érdeklődőket!

Tovább a köszöntőhöz »

Keresés

Eseménynaptár

Események képekben

Anyakönyvi hírek

2024. március hónapban

házasságot kötöttek

 

Pardi Péter (Mezőberény) és Szabó Gyöngyi (Mezőberény)

 

Sziráczki Dániel (Mezőberény) és Jakab Krisztina Viktória (Mezőberény)

 

2024. március hónapban

 elhunytak

 

Károlyi Mihályné szül. Kovács Ilona (1937)

 

Takács László (1957)

 

Bagi Ádámné szül. Erdei Margit (1947)

 

Timár Györgyné szül. Szekeres Zsuzsanna (1939)

 

Füzesi József (1931)

 

Tóth János (1947)

Hősi Halottaink

HURO

Hurobike Plan Turisztikai célú kerékpárút hálózat tervezése a Körösök Völgyében